Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CJ Dolj cauta constructor pentru Complexul sportiv Tineretului, de 45 milioane euro
CJ Dolj cauta constructor pentru Complexul sportiv Tineretului, de 45 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 05 Ian 2024 14:29
Consiliul Judetean (CJ) Dolj a publicat in cadrul SEAP anuntul de participare la licitatia pentru constructia unui nou complex sportiv multifunctional pe amplasamentul vechiului Stadion al Tineretului, din Craiova. Centrul va include si un velodrom indoor, cu suprafete de joc pentru multiple alte sporturi de sala. Cladirea a fost proiectata cu o capacitate de peste 8.000 de locuri si va avea, pe langa velodrom, o pista de atletism pentru desfasurarea de competitii la nivel international, suprafete de joc modulare, dar si spatiu pentru concerte si alte manifestari artistice. Complexul va avea vestiare, sali de antrenament si de tratament pentru Sportivi, magazine si locuri de parcare.
Valoarea estimata a contactului de executie este de 225,2 milioane de lei (circa 45 milioane de euro), termenul de implementare fiind de 38 de luni de la emiterea ordinului de incepere.
Castigatoare va fi desemnata oferta cu cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 80% din punctajul total, iar cea tehnica, de 20%, astfel: perioada de garantie a lucrarilor (5%), metodologia pentru realizarea lucrarilor (7,5%) si modul de abordare avut in vedere de ofertant pentru prestarea serviciilor si executia lucrarilor aferente constructiei velodromului si circuitului de atletism (7,5%).
 
 
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la licitatie este stabilit la 6 februarie 2024, ora 15:00.
Serviciile de proiectare si asistenta tehnica aferente constructiei noului complex sportiv sunt asigurate de asocierea formata din companiile Getrix (lider), Popp & Asociatii si MC General Construct Engineering, care au adjudecat contractul in vara anului trecut. Din echipa de proiectare mai fac parte societatile Tritehnic Project Consulting si World Survey, in calitate de subcontractanti.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
concelex
BogArt
Ubitech
CDS
siniat
ness project
viarom
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
quadratum
rigips
MAKITA
noark
Acvatot 2019
SIGM
Arduro
strabag nivel 1
theda mar
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander