Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CJ Sibiu a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor la noul Spital Judetean
CJ Sibiu a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor la noul Spital Judetean
Info-Santiere Publicat de AG&F 06 Iul 2022 10:58
Consiliul Judetean Sibiu a lansat, recent, anuntul de intentie pentru achizitia lucrarilor de executie pentru noul Spital Judetean - cel mai mare proiect post-decembrist si totodata cel mai dorit proiect de sibienii din judet. Anuntul va fi publicat pe SEAP, dar si in Jurnalul Uniunii Europene.
Principiul care a stat la baza proiectarii noului spital este „Pacientul in centrul atentiei”, de aceea, noua constructie va aduce, dincolo de dotari de ultima generatie si o noua cladire la standarde europene, o abordare holistica a procesului de vindecare in care prin, proceduri interne, alte facilitati si coloristica va oferi pacientilor servicii de cea mai buna calitate.
Complexitatea obiectivului, precum si faptul ca aceasta investitie este prima de o asemenea amploare in infrastructura de sanatate din tara, a impus nevoia unei platforme digitalizate folosite in premiera de o autoritate publica din Romania. Aceasta centralizeaza si armonizeaza toate informatiile si detaliile proiectului pe specialitati, imbinand arhitectura cu structura si instalatiile cladirii, prevenind in acest fel eventuale necorelari. Totodata, pe aceeasi platforma se va realiza managementul proiectului, permitand urmarirea realizarii constructiei si a costurilor in conformitate cu proiectul tehnic. Ulterior, dupa finalizarea investitiei, operarea cladirii va fi complet digitalizata, pe platforma realizandu-se monitorizarea costurilor de intretinere si functionare, a consumurilor, asigurand in cel mai scurt timp remedierea deficientelor de orice natura.
„Ne dorim ca prin proiectul noului spital sa aducem sibienilor, si nu numai, mai mult decat o cladire noua si dotari de ultima generatie. Viziunea noastra este de a aduce prin toate mijloacele Pacientul in centrul atentiei: modul de organizare, sistemul de informatizare, designul de interior, conditiile de cazare la standarde europene, precum si toate facilitatile de care dispune cladirea sa se imbine perfect cu o calitate ridicata a actului medical, prin grija medicilor si a tuturor celor care vor lucra aici. Ne dorim un spital in care pacientii sa vina cu increderea ca vor avea parte de un act medical de calitate, acces la aparatura performanta, fiind tratati de personal medical calificat. Sa simta ca vor fi intr-un spatiu care vindeca”, a declarat Daniela Cimpean, presedinta Consiliului judetean Sibiu.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
konsent
Arduro
MAKITA
SSAB
quadratum
leviatan
BogArt
rigips
viarom
noark
EDIT-Structural
SIGM
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ness project
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander