Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - CJ Sibiu a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor la noul Spital Judetean
CJ Sibiu a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor la noul Spital Judetean
Info-Santiere Publicat de AG&F 06 Iul 2022 10:58
Consiliul Judetean Sibiu a lansat, recent, anuntul de intentie pentru achizitia lucrarilor de executie pentru noul Spital Judetean - cel mai mare proiect post-decembrist si totodata cel mai dorit proiect de sibienii din judet. Anuntul va fi publicat pe SEAP, dar si in Jurnalul Uniunii Europene.
Principiul care a stat la baza proiectarii noului spital este „Pacientul in centrul atentiei”, de aceea, noua constructie va aduce, dincolo de dotari de ultima generatie si o noua cladire la standarde europene, o abordare holistica a procesului de vindecare in care prin, proceduri interne, alte facilitati si coloristica va oferi pacientilor servicii de cea mai buna calitate.
Complexitatea obiectivului, precum si faptul ca aceasta investitie este prima de o asemenea amploare in infrastructura de sanatate din tara, a impus nevoia unei platforme digitalizate folosite in premiera de o autoritate publica din Romania. Aceasta centralizeaza si armonizeaza toate informatiile si detaliile proiectului pe specialitati, imbinand arhitectura cu structura si instalatiile cladirii, prevenind in acest fel eventuale necorelari. Totodata, pe aceeasi platforma se va realiza managementul proiectului, permitand urmarirea realizarii constructiei si a costurilor in conformitate cu proiectul tehnic. Ulterior, dupa finalizarea investitiei, operarea cladirii va fi complet digitalizata, pe platforma realizandu-se monitorizarea costurilor de intretinere si functionare, a consumurilor, asigurand in cel mai scurt timp remedierea deficientelor de orice natura.
„Ne dorim ca prin proiectul noului spital sa aducem sibienilor, si nu numai, mai mult decat o cladire noua si dotari de ultima generatie. Viziunea noastra este de a aduce prin toate mijloacele Pacientul in centrul atentiei: modul de organizare, sistemul de informatizare, designul de interior, conditiile de cazare la standarde europene, precum si toate facilitatile de care dispune cladirea sa se imbine perfect cu o calitate ridicata a actului medical, prin grija medicilor si a tuturor celor care vor lucra aici. Ne dorim un spital in care pacientii sa vina cu increderea ca vor avea parte de un act medical de calitate, acces la aparatura performanta, fiind tratati de personal medical calificat. Sa simta ca vor fi intr-un spatiu care vindeca”, a declarat Daniela Cimpean, presedinta Consiliului judetean Sibiu.
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
noark
MAKITA
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
Ubitech
leviatan
viarom
grundfos
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
BA 2023
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica