Agenda Constructiilor
Joi, 21 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - CNAIR: Lucrarile la Centura Sud Bucuresti au intarzieri din cauza lipsei agregatelor
CNAIR: Lucrarile la Centura Sud Bucuresti au intarzieri din cauza lipsei agregatelor
Info-Santiere Publicat de Razvan Popa 16 Aug 2021 13:03
Lucrarile la loturile 1 si 2 din cadrul Centurii de Sud a municipiului Bucuresti (A0) se afla sub gradul aprobat in contract, conform Marianei Ionita, director general al CNAIR, care a intreprins recent o vizita de lucru pe santier. „Antreprenorul motiveaza intarzierile din cauza lipsei agregatelor, aspect ce poate deveni o problema pe santierele noastre, tocmai de aceea facem un apel catre toate autoritatile implicate in autorizarea balastierelor. Este necesar sa facem echipa astfel incat sa nu mai ducem lipsa de aceste materiale de constructie, iar proiectele sa nu aiba intarzieri in ceea ce priveste respectarea termenelor”, a declarat oficialul roman. Șefa CNAIR a adaugat ca antreprenorul (societatea Alsim Alarko, din Turcia) s-a angajat sa revina cat mai curand in graficul de executie.
De asemenea, Mariana Ionita a vizitat si lotul 3 al A0 Sud pentru a discuta cu reprezentantii constructorului despre situatia obiectivului si a solicitat ca saptamana aceasta sa fie transmis proiectul tehnic catre CNAIR. Dorinta directorul general este ca in maximum doua saptamani sa inceapa si aici lucrarile de constructie.
Centura Capitalei va fi o autostrada ce va totaliza aproximativ 100 km, loturile 1 si 2 avand o lungime de aproximativ 37 km, iar lotul 3 - de 18 km.
 
ALLBIMAUTODESKjungheinrichVideoConfAC-iulgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hilti
leviatan
CELCO 2020
cv water 2021
Ubitech
hidroplasto
leviatan
rigips
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
bienala
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere