Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Constructii Erbasu, Popp si Somet liciteaza Centrul de Optica de Mare Putere Magurele
Constructii Erbasu, Popp si Somet liciteaza Centrul de Optica de Mare Putere Magurele
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 21 Feb 2024 13:57
Asocierea Constructii Erbasu SA (lider) - Somet, alaturi de subcontractorii Popp & Asociatii si Focus Security Systems au depus singura oferta de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare, executie si asistenta tehnica aferente cladirii in care va functiona noul Centru pentru Optica de Mare Putere din Magurele (judetul Ilfov). Oferta este in etapa de evaluare pentru calificare financiara si tehnica, faza programata a se incheia pe 24 aprilie 2024.
Valoarea estimata a contractului este de 131,34 milioane de lei (circa 26 milioane de euro), fara TVA, durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 84 de luni, din care 5 pentru proiectare, 19 pentru executie si o perioada de garantie de 60 de luni.
Proiectul prevede constructia unei cladiri (P+1E), cu suprafata de 3.000 mp, dotata cu toate sistemele si echipamentele care sa asigure functiunile si parametrii necesari activitatilor care se vor desfasura in cadrul Centrului COMP. Solutia constructiva va urmari o dispunere optima a functiunilor si realizarea unei constructii eficiente energetic, in paralel cu utilizarea unor materiale de calitate superioara. Deoarece climatizarea in cladire va fi asigurata din sistemul geotermal cu pompe de caldura de la ELI-NP, sunt intrunite conditiile pentru realizarea unei constructii cu eficienta energetica foarte ridicata si amprenta de carbon cu valoare scazuta. De asemenea, cladirea va asigura o stabilitate ridicata a parametrilor de ambient din interiorul cladirii (temperatura, umiditate) si va asigura redundanta de functionare a sistemelor si instalatiilor.
Noua cladire a fost proiectata de Popp & Asociatii, Architect Service si Pipe Design.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
noark
viarom
Ubitech
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
concelex
siniat
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ness project
Acvatot 2019
rigips
MAKITA
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander