Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Constructii Erbasu si Popp & Asociatii reabiliteaza si extind sediul Academiei Romane
Constructii Erbasu si Popp & Asociatii reabiliteaza si extind sediul Academiei Romane
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 29 Ian 2024 06:25
A fost emisa autorizatia de construire pentru consolidarea, modernizarea si extinderea sediului istoric al Academiei Romane si Proiectarea unui corp nou (Aula), au anuntat reprezentantii Popp & Asociatii, proiectantul general al obiectivului.
"Echipa noastra a coordonat lucrarea in calitate de proiectant general, alaturi de Constructii Erbasu si Ovi Group. De asemenea, am asigurat serviciile de proiectare structurala si geotehnica, expertizare tehnica, studiu geotehnic si management de proiect, iar Studio Act si Global Proiect, partenerii nostri in aceasta lucrare, au realizat proiectele de arhitectura, respectiv instalatii", au transmis proiectantii.
Contractul de proiectare, executie si asistenta tehnica a obiectivului, in valoare de 125 milioane de lei (fara TVA), a fost adjudecat de asocierea Constructii Erbasu (lider) - Euras - Popp & Asociatii - Ovi Construction & Real Estate, avand ca subcontractati companiile Global Proiect, Krenic, Black Sea Suppliers, Kronlift, Ovi Architecture & Engineering, Institutul de Arheologie "Vasile Parvan", Ropaint Solutions si Prosper Gaz.
 
 
Investitia, gestionata de Compania Nationala de Investitii, presupune trei etape: construirea unui corp nou (2S+P+M+2E), denumit Aula, consolidarea, reabilitarea si extinderea corpului de birouri, precum si consolidarea, reabilitarea, modernizarea si amenajarea sediului istoric al Academiei Romane ca muzeu.
Aula nou construita va constitui o extindere la cladirea existenta, pe o suprafata de 8.500 mp, si va gazdui cele 14 sectii ale Academiei, birourile, dar si sali de intruniri si spatii de primire si protocol. La finalizarea proiectului, cladirile Academiei Romane vor avea o suprafata construita desfasurata totala de 14.600 de mp. Imobilul existent, sediul istoric al Academiei Romane, este nominalizat in cadrul Listei Monumentelor Istorice 2015 a Ministerului Culturii/ Institutului National al Patrimoniului.
 
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
EDIT-Structural
viarom
strabag nivel 1
siniat
leviatan
quadratum
rigips
Ubitech
theda mar
ness project
concelex
CDS
MAKITA
noark
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander