Agenda Constructiilor
Sambata, 10 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - EDEN Capital a finalizat Delta City, un proiect in dificultate preluat de dezvoltator
EDEN Capital a finalizat Delta City, un proiect in dificultate preluat de dezvoltator
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 24 Mai 2022 11:33
EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Bucuresti, a finalizat un nou complex imobiliar in Bucuresti, Delta City, din zona Tineretului, chiar langa Delta Vacaresti, cu un total de 333 de apartamente, 96% dintre acestea fiind deja vandute. Dezvoltatorul a predat pana in prezent cumparatorilor din complex peste 80% din apartamentele contractate.
Ansamblul cuprinde 3 cladiri, cu un regim de inaltime S+Ds+P+10Duplex si include apartamente tip studio, cu 2, 3 si 4 camere. Apartamentele din ansamblul Delta City reprezinta o oporturnitate foarte buna pentru o locuinta, dar si o investitie inspirata, fiind pretabile pentru inchiriere pe termen lung, inchiriere in regim hotelier sau revanzare.
Delta City este unul din cele trei proiecte rezidentiale in dificultate preluate de EDEN CAPITAL DEVELOPMENT si redezvoltate cu succes, celealte doua fiind Cortina Residence si Four City North. Cele trei proiecte au in total circa 1.200 de apartamente.
Complexul este amplasat in apropiere de Parcul Natural Vacaresti, o zona care are potentialul de a deveni una dintre cele mai dezirabile destinatii pentru cumparatorii de locuinte, mai ales pe fondul anuntului facut de Primaria Generala si Primaria Sectorului 4 privind colaborarea pentru protejarea acestui areal astfel incat sa fie mentinut spatiu verde urban.
”A fost o decizie de business foarte buna preluarea acestor proiecte, care ne-au consolidat pozitia pe piata rezidentiala si care ne-a creat o platforma foarte buna pentru continuarea investitiilor greenfield. Am reusit sa repozitionam cele trei proiecte, iar doua dintre acestea – Cortina Residence si Four City North - le-am vandut integral. Cel de-al treilea, Delta City, cel mai recent pe care l-am preluat, cu 333 de apartamente, se bucura de asemenea de succes”, a declarat Elena Dumitrache, director de vanzari EDEN CAPITAL DEVELOPMENT
Preluarea acestor proiecte s-a realizat dupa analiza aprofundata a pietei specifice tipului fiecarui proiect si a atuurilor pe care acestea le ofera, luandu-se in calcul totodata si viziunea EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.
”Avand in vedere deficitul si stocul foarte vechi de locuinte din Romania, credem ca piata rezidentiala este un segment in care cu produsul potrivit, adaptat continu la cerere, nu ai cum sa dai gres. Este o piata care ofera o multitudine de oportunitati, iar faptul ca nu am mai auzit de falimente rasunatoare pe acest segment arata o maturizare si o profesionalizare a acesteia”, a declarat Elena Dumitrache, director de vanzari EDEN CAPITAL DEVELOPMENT.
Piata rezidentiala romaneasca s-a dovedit a fi foarte bine adaptata la toate modificarile care au aparut la nivelul comportamentului cumparatorilor in ultimii ani, pe fondul aparitiei de dezvoltatori care si-au fundamentat investitiile pe realitatile economice si sociale.
EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Bucuresti, a preluat trei dintre aceste proiecte Cortina Residence, si Four City North, care au in total circa 1.200 de apartamente.
Compania EDEN CAPITAL DEVELOPMENT, cu capital integral romanesc este prezenta pe piata rezidentiala din Bucuresti din anul 2009 si are in portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri de succes construite deja sau aflate in curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.
Sub brandul Cortina, portofoliul EDEN CAPITAL DEVELOPMENT include aproximativ 2.900 de apartamente premium si de lux, cu facilitati multiple, in jurul carora sunt concentrate comunitati exclusiviste, intemeiate pe valori comune.
Separat de conceptul Cortina, compania a mai dezvoltat ansamblurile Dinamic City (166 apartamente), Four City North (568 apartamente) si Delta City (333 apartamente).
 
vailantVideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
theda mar
viarom
CONCEPT STRUCTURE
grundfos
FRONTALE
rigips
leviatan
CDS
BALTIC
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023