Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - Grand Development va construi un centru de servicii in ansamblul Montebello
Grand Development va construi un centru de servicii in ansamblul Montebello
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 18 Sep 2023 13:53
Compania de dezvoltare imobiliara Grand Development a luat decizia de a investi un milion de euro in constructia unui centru de servicii si facilitati in cadrul Montebello Transylvania Resort, proiect pe care compania il dezvolta langa Brasov in urma unei investitii de 12 milioane de euro. Grand Development a fost fondata si este condusa de Ionut Nicolescu, dupa ce a realizat exit-ul din compania de consultanta imobiliara SVN Romania si holdingul imobiliar Meta Estate Trust, companii unde a fost unul dintre co-fondatori.
Montebello Transylvania Resort va fi format 47 de vile tip chalet scandinav, cu spatii mari vitrate si dotari premium, precum si facilitati individuale cum ar fi foisor, jacuzzi, gradini private amenajate peisagistic si doua locuri de parcare private. Proiectul este amplasat intr-o poiana montana de 2,6 hectare din apropierea Brasovului, in mijlocul unei paduri seculare localizate pe raza localitatii Cristian si in apropiere de drumul Rasnov - Poiana Brasov, la o distanta de 20 de minute de recent inauguratul Aeroport International Brasov.
Noul centru de servicii si facilitati va deservi rezidentii dar si turistii din cadrul Montebello Transylvania Resort, urmand sa le puna la dispozitie o serie intreaga de optiuni de petrecere a timpului liber si o gama larga de servicii, precum restaurant si bistro pentru servirea micului dejun, sala de conferinte, SPA si clinica de recuperare, urmand sa ofere si servicii de concierge pentru aprovizionare sau rezervari si inchirieri de echipamente sportive, precum si servicii de property si facility management.
„Dezvoltam un concept turistic integrat, care va include si optiuni de petrecere a timpului liber si o multitudine de servicii, rezultand astfel un produs turistic care se va adresa mai multor segmente de piata, de la turisti care doresc relaxare in inima padurii, la companii care organizeaza diferite evenimente interne sau corporate, manageri care au nevoie de o perioada de retragere si reincarcare sau persoane care se afla intr-o etapa de recuperare. In plus, Brasovul va deveni in viitor o optiune tot mai vizibila pentru turistii straini si trebuie astfel sa dezvoltam pachete cat mai complexe de servicii, la standarde internationale”, a declarat Ionut Nicolescu, fondator Grand Development.
Montebello Transylvania Resort reprezinta un proiect de reconversie, fiind dezvoltat pe fostul amplasament al unei fabrici de caramida, abandonata de peste 25 de ani. In ultimele 12 luni au fost realizate ample lucrari de conectare si racordare a terenului la toate retelele utilitare, care anterior se aflau la distante de cativa kilometri de proiect. Prima faza a proiectului va fi finalizata in luna noiembrie a acestui an.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhiltiman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND editia
SEPTEMBRIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 177 (Septembrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
BALTIC
Ubitech
grundfos
MAKITA
Acvatot 2019
noark
viarom
rigips
theda mar
CDS
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica