Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2019

Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2019
Analiza pietei de ferestre, usi si fatade cortina pe anul 2019
PDF, 6 pagini A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 29 nov 2019
Sumar: click aici
Digitalizarea si facilitatile fiscale - puncte nevralgice in acest an
Desi, in ultimii ani, dupa cum s-a observat inclusiv la marile expozitii internationale de profil, ca de altfel si in oferta furnizorilor de sisteme, ritmul de inovare in materie de produse specifice pietei de tamplarie termoizolanta s-a atenuat intr-o anumita masura, pe fondul epuizarii posibilitatilor fizico-chimice de dezvoltare, perspectivele de evolutie au ramas nealterate, iar aspectul respectiv este o consecinta directa a vitezei cu care digitalizarea influenteaza inclusiv acest domeniu de activitate. De asemenea, pe plan intern, facilitatile fiscale stabilite pentru domeniul constructiilor si anumite sectoare conexe, prin OUG nr. 114/2018 (act normativ modificat ulterior) au fost considerate ca benefice de majoritatea operatorilor bransei, dar au existat si opinii potrivit carora emiterea initiala (rapida si fara o consultare prealabila a tuturor factorilor implicati) a bulversat bugetele companiilor, care urmau sa puna in aplicare prevederea privind salariul minim de 3.000 de lei in constructii. In consecinta, digitalizarea si facilitatile fiscale acordate prin legislatia primara au constituit punctele nevralgice ale anului in curs, iar in continuare, potrivit expertilor, procesul de adaptare la cerintele moderne, impuse de automatizare si digitalizare, se va accelera, in timp ce schimbarile politice de ultima ora determina o persistenta a incertitudinii legate de modificarea, in continuare, a cadrului fiscal, in pofida unei stabilitati aparente in 2019.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai semnificative companii care activeaza in industria tamplariei termoizolante, punandu-se accent inclusiv pe transformarea digitala a activitatii si pe impactul legislativ asupra domeniului, in ansamblu.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a diverselor segmente ale pietei producatorilor si furnizorilor din industria tamplariei termoizolante va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2020.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
noark
siniat
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
leviatan
quadratum
viarom
SSAB
CDS
rigips
EDIT-Structural
SIGM
ness project
MAKITA
konsent
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
concelex
Arduro
BogArt
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander