Agenda Constructiilor
Vineri, 08 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - IBB dezvolta ansamblul iResidence, cu 520 de locuinte, in nordul Capitalei
IBB dezvolta ansamblul iResidence, cu 520 de locuinte, in nordul Capitalei
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2022 14:37
Ansamblul iResidence, construit de IBB Imobiliare in zona de Nord a Bucurestiului, cu grija fata de mediu si cu o preocupare majora pentru conditiile de locuit si viata locatarilor, reprezinta o premiera pentru imobiliarele din Romania, fiind printre primele ansambluri rezidentiale din Romania cu certificare BREEAM Excelent. Ansamblul intruneste cele 9 criterii necesare pentru obtinerea certificarii BREEAM: eficienta energetica, facilitarea colectarii selective a deseurilor in scopul indeplinirii obiectivelor de reciclare, utilizarea durabila a apei, sanatate si bunastare pentru viitorii ocupanti, acces la mijloace de transport nepoluante, controlul poluarii in cladire si in zonele inconjuratoare, protectia habitatelor si biodiversitatea pentru terenurile din incinta, impact redus al materialelor de constructie prin proiectare, constructie, intretinere si reparatii, management durabil pana la exploatarea cladirii.
Cu termen de finalizare pentru faza 1 a proiectului in martie 2024 si predare completa in martie 2025, iResidence va avea 520 de apartamente, proiectate cu 2, 3 si 4 camere, fiecare apartament beneficiind de cel putin 1 loc de parcare si o boxa amenajata in subteran. Spatiul subteran va fi desfasurat pe 2 etaje. Intre plusurile acestui nou ansamblu rezidential regasim: energia verde generata de panouri fotovoltaice, tehnologii smart home de ultima generatie, statii de incarcare electrice pentru masini electrice, acces la magazine si servicii de necesitate, centru wellness cu sala de fitness, SPA, lounge si piscina semi-olimpica acoperita, plus o generoasa zona naturala, de recreere, reprezentata de parcul privat de 14.898 mp.
”Viziunea noastra de business este orientata spre viitor. Urmarim mai mult decat profitul pentru ca businessul nostru este gandit pe termen lung. Ne dorim sa schimbam modul in care industria de imobiliara priveste viitorul si modul in care se raporteaza la beneficiarul final. Cresterea calitatii vietii locatarilor si grija fata de mediul inconjurator sunt obiectivele noastre principale. Compania IBB Imobiliare adera la Pactul Verde European si este membra a Coalitiei pentru Sutenabilitate. Implementam asadar in activitatea noastra principii de sustenabilitate cu impact atat in reducerea amprentei de carbon si protejarea mediului cat si in economia sociala si protectia sanatatii si a starii de bine a angajatilor nostri.” (Ion Craciunescu, Managing Partner IBB Holding)
Compania IBB Imobiliare parte a grupului Romano-German IBB Holding aduce in Romania expertiza de 30 de ani in industria de constructii din Germania, unde cea mai mare atentie este concentrata pe calitatea vietii proprietarilor si grija fata de mediu prin implementarea de tehnologii care reduc ulterior costurile. Planurile IBB Holding de dezvoltare imobiliara in Romania incep cu ansamblul iResidence si au ca obiectiv de finalizare si predare de minim 200 de apartamente anual.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
Acvatot 2019
grundfos
leviatan
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
BALTIC
noark
strabag nivel 1
FRONTALE
viarom
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu