Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - IMPACT Developer & Contractor extinde la Iasi ansamblul rezidential Greenfield
IMPACT Developer & Contractor extinde la Iasi ansamblul rezidential Greenfield
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 09 Oct 2020 13:54
Impact Developer & Contractor, dezvoltator imobiliar din Romania listat la Bursa de Valori Bucuresti, isi face intrarea pe piata imobiliara din Iasi prin achizitia unui teren de 19.068 metri patrati. Tranzactia marcheaza un pas mare in strategia de implementare a standardelor de locuire Greenfield si LUXURIA in orase mari din tara.
Terenul achizitionat se afla in Copou, zona cunoscuta ca fiind una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Iasi si totodata o parte istorica importanta a orasului, foarte bine conectata la principalele puncte de interes ale orasului Iasi. Pe suprafata terenului, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidential de succes Greenfield, din Bucuresti. Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, incadrat in categoria cladirilor verzi, cu certificare BREEAM si va include blocuri cu regim redus de inaltime, spatii verzi ample, servicii ce permit locuire la standarde moderne.
Asemenea proiectului Greenfield din Bucuresti, ansamblul pe care Impact il va dezvolta in zona Copou din Iasi va gazdui o noua comunitate rezidentiala cu experienta de locuire unica, in armonie cu natura, completata de apropierea de obiective turistice si zone de relaxare precum Gradina Botanica si Parcul Copou.
Tranzactia vine dupa ce, anul acesta, dezvoltatorul a inceput lucrarile la cartierul Boreal Plus din Constanta, ca parte a strategiei de extindere in orasele mari din tara.
„O parte importanta a strategiei grupului Impact Developer & Contractor consta in extinderea si promovarea standardelor de locuire Greenfield si Luxuria Residence, atat in Bucuresti, cat si in orasele mari din tara. Suntem incantati sa intram pe piata imobiliara rezidentiala din Iasi prin achizitia unui teren in una dintre cele mai bune zone ale orasului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes! Aceasta achizitie este un prim pas de extindere in Iasi, urmand ca in urmatorii ani sa extindem si sa consolidam prezenta in Iasi.”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.
Anul acesta, Impact Developer & Contractor si-a continuat activitatile de constructie si vanzare in principalele proiecte din Bucuresti si din tara. In Greenfield Residence se pregateste dezvoltarea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidential, care va completa gama de facilitati oferite rezidentilor. Pe segmentul premium, in ansamblul Luxuria Residence, proiect care detine certificarea BREEAM Excellent, a fost predata prima faza (232 apartamente), s-a efectuat receptia pentru faza a doua (268 apartamente) si se continua lucrarile la faza a treia (130 apartamente). In Constanta, au inceput lucrarile la Boreal Plus care va include 18 vile si un total de 673 de apartamente si unde in imediata proximitate se va dezvolta un nou magazin Kaufland.
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
rigips
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BALTIC
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
grundfos
FRONTALE
MAKITA
noark
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu