Agenda Constructiilor
Sambata, 02 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Info-Santiere - Infinity Residence 3, nou ansamblu rezidential P+2E, in Targu Jiu
Infinity Residence 3, nou ansamblu rezidential P+2E, in Targu Jiu
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 04 Iul 2023 11:08
Infinity Residence 3, cel mai nou proiect imobiliar rezidential de anvergura din Targu Jiu, anunta oficial primele informatii despre apartamentele si garsonierele gandite in cel mai mic detaliu pentru a oferi confortul si siguranta viitorilor locatari.
Promovat si vandut in exclusivitate prin portofoliul agentiei Domina Imobiliare, Infinity Residence 3 se bucura de notorietatea, increderea si prestigiul dezvoltatorului imobiliar cu experienta validata in domeniu.
Ansamblul rezidential este situat in apropierea Parcului Coloana Infinitului, in vecinatatea celor mai importante puncte de interes pentru orice tip de proprietar. Gandit pe un regim de inaltime de tip P+2E, Infinity Residence 3 pune la dispozitia cumparatorilor 78 de unitati, atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 si cu 3 camere. Cu suprafete si compartimentari diferite, stabilite eficient de profesionisti in arhitectura si constructii, fiecare dintre acestea pot indeplini cele mai exigente criterii de selectie ale locuintei ideale.
Cumparatorii care vor alege una dintre unitatile din ansamblul Infinity Residence 3 vor beneficia de un set de avantaje, cum ar fi: posibilitatea de a alege finisajele dintr-o gama variata pusa la dispozitie de funizorii colaboratori si includerea unui loc de parcare in costurile de achizitie. Mai mult decat atat, Domina Imobiliare nu percepe taxe de comisionare pentru clientii care vor alege oricare dintre cele 78 de apartamente sau garsoniere (0% Comision pentru cumparator).
“Cu experienta dovedita in colaborarea eficienta cu dezvoltatori imobiliari, am reusit ca in ultimii ani sa aducem in portofoliul Domina Imobiliare 15 ansambluri rezidentiale de top din Targu Jiu. Pentru fiecare dintre partenerii nostri dezvoltatori, punem la dispozitie intregul set de competente ale echipei de agenti si consultanti imobiliari, precum si instrumentele necesare promovarii si vanzarii eficiente. Am fost parte din proiectul Infinity Residence 3 inca de la inceput si am urmarit indeaproape fiecare etapa de constructie, pentru a le putea oferi clientilor interesati de achizitii toate detaliile necesare luarii unei decizii rapide si inspirate”, Ruben Draghici, Manager General Domina Imobiliare.
Termenul de finalizare al proiectului imobiliar este septembrie 2024, iar in vederea achizitiei, dezvoltatorul permite toate optiunile de plata (cash sau prin credit imobiliar).
 
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
noark
grundfos
leviatan
leviatan
rigips
Ubitech
MAKITA
viarom
CDS
BALTIC
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
BA 2023
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu