Agenda Constructiilor
Luni, 15 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Info-Santiere - Mari antreprenori de constructii liciteaza extinderea unui complex medical din Cluj
Mari antreprenori de constructii liciteaza extinderea unui complex medical din Cluj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 01 Mar 2024 13:51
Trei asocieri de companii de constructii, avand ca lideri SSAB AG, ACI Cluj si Constructii Erbasu SA, au depus oferte pentru participarea la licitatia de atribuire a lucrarilor de extindere a sectiei de Chirurgie III din cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie si Hepatologie "Octavian Fodor", din Cluj-Napoca. Contractul are o valoare estimata la 176,84 milioane de lei (fara TVA), echivalentul a aproximativ 35 milioane de euro, si o durata de implementare de 30 de luni.
Proiectul prevede constructia unei cladiri (3S+P+2E), pe alinierea generata de imobilele invecinate, situate pe strada Croitorilor la nr. 17 si 25. De asemenea, vor fi executate lucrari de demolare a unor imobile existente, dezafectarea spatiilor de spitalizare si investigatii medicale de la nivelul parterului, etajelor 1 si 2 din Corpul 6 si din cladirea "Endoscopie". Noul corp va fi conectat cu cladirea spitalului printr-un ansamblu de spatii inchise (interioare), respectiv pasarele si un ascensor. La nivelurile subterane 1 si 2 se vor amenaja spatii tehnice si pentru parcare, iar la S3 - adapostul civil aferent extinderilor propuse. Pe terasa etajului 2 se vor amenaja spatii tehnice exterioare pentru instalatiile de climatizare si de preparare a apei calde, precum si panouri solare. De asemenea, se propune si o terasa circulabila, cu spatii verzi, pentru folosul pacientilor.
La finalul investitiei, suprafata desfasurata a spitalului se va extinde cu 6.662 mp, in timp ce suprafata desfasurata in imobile reamenajate va cumula aproximativ 1.500 mp.
Pentru finisarea exterioara a fatadelor se vor folosi placaje din piatra, materiale compozite si panouri metalice. Termosistemul va fi realizat pe baza de vata minerala.
Proiectant este compania Scripcariu birou de arhitectura, din Cluj-Napoca.
 
Tabloul complet al ofertantilor
  1. Asocierea SSAB-AG (lider) - Iasicon SA - TCI Contractor General - Medizin Technologies - Kral Medical Solutions - ABC-CON International - Recon, cu subcontractantii Zoork, Abcony Serv, Ianus, Hospital Technical Solutions, KONE Ascensorul, Karl Storz Endoscopia Romania, B.Braun Medical, Three Pharm, Sapaco 2000, Elmed Medical, Danson, Sof Medica, Medist Imaging & POC, Tehnoplus Medical Service, Santimpex, Tehno Electro Medical Company, General Electric Medical Systems Romania, Meditech, Sky Park Systems, DAS Engineering Grup, Revismed Medical si SBR Soletanche Bachy Fundatii;
  2. Asocierea ACI Cluj (lider) - Minimed Solutions, avand ca subcontractanti si terti companiile General Electric Medical Systems Romania, Medist Imaging & POC, Infocomm Systems, Terratest Geotehnic SA, KONE Ascensorul, Abcony Serv si Hospital Technical Solutions;
  3. Asocierea Constructii Erbasu (lider) - Integra Medical Business - Concelex - Vici Evolution - Innova Integration, cu subcontractantii B.Braun Medical, Rafi Medical, Soul Medical, Karl Storz Endoscopia Romania, Tehnoplus Medical Service, Hospital Technical Solutions, Sectron Guard, Schindler Romania, Coneco Romania, General Electric Medical Systems Romania, Three Pharm, Tehno Electro Medical Company, Innova Integration, L Orso Service, Revismed Medical, Centrul Judetean de Aparatura Medicala Olt si Arcmed Net.
Cele 6 oferte sunt in etapa de evaluare financiara si tehnica, programata a se incheia pana la data de 20 mai 2024.
Oferta castigatoare va fi selectata pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 75% din punctaj, iar cea tehnica de 25% (demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si o planificare adecvata a resurselor umane si a activitatilor - 15%, experienta managerului de proiect - 5% si experienta expertului tehnic in echipamente medicale - 5%).
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
quadratum
viarom
noark
theda mar
EDIT-Structural
ness project
siniat
strabag nivel 1
Ubitech
Acvatot 2019
concelex
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander