Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United a primit autorizatie de construire pentru noul concept One Verdi Park
ONE United a primit autorizatie de construire pentru noul concept One Verdi Park
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 24 Mar 2021 12:07
Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizatia de construire. Cele doua turnuri ale ansamblului dezvoltat in imediata vecinatate a parcului Verdi vor oferi viitorilor rezidenti un trai cu adevarat la inaltime, pentru ca acestea vor fi cele mai inalte turnuri rezidentiale exclusiviste din Bucuresti. In plus, pe langa partea de unitati rezidentiale, One Verdi Park va include si numeroase facilitati precum restaurant, magazine sau market.
Amplasat in zona de nord a Bucurestiului, complexul include doua turnuri de 77 de metri inaltime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca si Tei. One Verdi Park se contureaza ca un proiect inovator piata imobiliara din Capitala, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite, ci si a design-ului unic, semnat de arhitectul Marius Calin care conduce biroul X Architecture & Engineering.
In vreme ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape in totalitate precontractat, de curand si apartamentele din turnul nord de locuinte au devenit disponibile pentru vanzare. Acestea vor include si un proiect de design interior, realizat de Lemon Interior Design, unul dintre cei mai apreciati jucatori de pe piata, premiat la Londra la International Property Awards in anul 2020. Tot echipa Lemon este cea care va semna si amenajarea interioara a lobby-urilor celor doua turnuri, cu o inaltime de 5 metri, cu un design contemporan de exceptie, pentru a aduce o nota eleganta si cosmopolita intrarilor in cladiri.
One Verdi Park continua conceptele centrate pe ideea de comunitate pentru care dezvoltatorul este cunoscut si va oferi numeroase facilitati viitorilor rezidenti. La parter vor fi amplasate un restaurant de top, cu o terasa generoasa, precum si magazine, market, cafenea sau beauty salon, facilitati special gandite pentru aceasta locatie. Aceste spatii sunt integrate intr-o plinta urbana – promenada a tuturor ceremoniilor zilnice: locuire, transporturi, creativitate, servicii, leisure pentru adolescenti, familii tinere, pensionari. In plus, datorita pozitionarii deosebite, a teraselor cu deschidere pe toata latimea living-room-urilor (minimum 4 metri) si dominanta suprafetelor vitrate catre etajele superioare, apartamentele vor oferi viitorilor rezidenti vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca si Tei.
In plus, proiectul prevede amenajarea de spatii verzi in proportie de minumum 30% din suprafata totala a terenului la nivelul solului si a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leaga cele doua blocuri. Aceasta gradina suspendata, plantata cu arbori si arbusti coniferi, foiosi si plante cataratoare, va fi folosita ca loc de intalnire si joaca de catre toate persoanele care vor locui in acest ansamblu. Accesul in complex se va realiza din Strada Barbu Vacarescu, zona exterioara bulevardului va fi tratata ca spatiu pietonal, iar rezidentii vor avea acces facil si la statia de autobuz si tramvai de mare viteza. One Verdi Park cucereste si prin amplasarea deosebita, caci pe langa facilitatile proiectului, viitorii locatari vor fi in vecinatatea unui complex sportiv cu sala si piscina sau a altor restaurante.
Ambele turnuri vor respecta filosofia One de a oferi imobile exclusiviste, care respecta cerintele Green pentru cladiri ecologice, inscriindu-se in linia preocuparii constante a dezvoltatorului de a oferi mai mult decat locuinte, anume de a redefini locuirea urbana in cladiri cu apartamente, de a reimagina arta locuirii.
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
hilti
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
Ubitech
leviatan
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere