Agenda Constructiilor
Joi, 18 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United Properties anunta noua dezvoltare rezidentiala One City Club Floreasca
ONE United Properties anunta noua dezvoltare rezidentiala One City Club Floreasca
Info-Santiere Publicat de AG&F 01 Iul 2022 11:29
One United Properties anunta achizitionarea unui teren situat in apropierea cartierului Floreasca si a Lacului Tei din Capitala, cu o suprafata de 10.710 mp. Pe noul teren aflat in vecinatatea dezvoltarii One Verdi Park si a Bulevardului Barbu Vacarescu, compania intentioneza sa construiasca o noua dezvoltare rezidentiala de mica inaltime, care se va numi One City Club.
„Aceasta tranzactie prin care ne largim portofoliul de terenuri destinate dezvoltarilor rezidentiale este in linie cu strategia One United Properties axata pe realizarea de investitii in oportunitati de dezvoltare premium, sustenabile, in zone foarte bune ale Bucurestiului, care vor contribui semnificativ atat la dezvoltarea Capitalei, cat si la veniturile si profitul companiei. Prin astfel de dezvoltari ne propunem sa construim si sa administram un portofoliu imobiliar echilibrat, integrat eficient in dinamica urbana si care sa indeplineasca toate nevoile noilor generatii”, a declarat Victor Capitanu, co-CEO One United Properties.
Noua dezvoltare rezidentiala pe care compania intentioneaza sa o construiasca pe acest teren va avea in jur de 200 de apartamente organizate in blocuri de mica inaltime, pe o suprafata totala de aproximativ 37.000 mp, din care 27.000 mp supraterani si 10.000 mp subterani. De asemenea, One City Club va integra in ansamblul sau si o zona comerciala cu facilitati si servicii pentru comunitate, precum sala de sport si piscina, spatii verzi si de recreere, camera unde se poate juca golf, diverse servicii. Pozitionarea terenului va oferi noii dezvoltari imobiliare acces rapid catre zona de nord a Capitalei, inclusiv catre obiective de interes precum parcul Floreasca, galeria comerciala One Gallery din cadrul One Floreasca City (fosta Hala Ford) si acces rapid atat catre centrul orasului, cat si spre autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti.
Compania se afla in prezent in negocieri avansate pentru zece dezvoltari viitoare, precum si in faze incipiente de discutii sau negocieri pentru alte peste 20 de dezvoltari. Cele zece dezvoltari aflate in prezent in negocieri avansate se concentreaza in primul rand pe proprietati rezidentiale pentru venituri medii si medii-mari. Daca vor fi semnate, aproximativ 10.000 de apartamente cu peste un milion de metri patrati suprafata construibila bruta ar urma sa fie dezvoltate pe aceste terenuri de catre One United Properties in urmatorii sapte ani. Dupa ce vor fi dezvoltate, acestea ar putea genera o valoare bruta de dezvoltare de peste 2,3 miliarde euro si un potential profit brut pentru One United Properties de 900 milioane de euro. Aproximativ 10% din dezvoltari vor fi spatii de birouri si comerciale. Compania se concentreaza sa investeasca cu prioritate in Bucuresti, unde se afla cea mai mare parte a portofoliului sau.
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
leviatan
hidroplasto
viarom
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere