Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Park Properties a inceput lucrarile la faza a doua a ansamblului SunLake
Park Properties a inceput lucrarile la faza a doua a ansamblului SunLake
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 19 Mai 2023 12:08
Park Properties, dezvoltatorul proiectului SunLake Residence din Bucuresti, situat pe malul lacului Fundeni, a demarat lucrarile fazei a doua a complexului rezidential, respectiv blocul B, de 12 etaje.
Datorita unui ritm neasteptat de mare al interesului pentru SunLake, peste 90% din apartamentele blocului A au fost vandute in mai putin de un an de la inceperea lucrarilor, astfel ca dezvoltatorul a decis sa demareze constructia blocului B, aceasta fiind a doua cladire a complexului, dintr-un total de trei, cat va avea, la finalizare, intreg proiectul rezidential.
„Am fost foarte placut impresionati de ritmul foarte bun de vanzari, iar in acest moment mai avem disponibile in blocul A doar cateva apartamente penthouse tip duplex, cu vedere catre lac, si doar cateva apartamente de doua camere. Unul dintre elementele diferentiatoare ale complexului SunLake Residence este faptul ca, datorita pozitiei sale, pe o peninsula inconjurata de lacuri, aproape toate apartamentele din corpurile de cladiri au vedere catre lacurile din jur”, a declarat Bogdan Gutu, Director de Vanzari la SunLake.
Cu o suprafata totala, la finalizare, de circa 40.000 mp si o valoare de piata ce depaseste 40 milioane de euro, SunLake este unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale din Capitala, un reper arhitectural, cu terase generoase si lobby-uri spatioase, inconjurat de lacuri, o zona verde, linistita, cu numeroase spatii de petrecere a timpului liber – parcuri si locuri de joaca pentru copii. Proiectul a fost demarat in martie 2022. Complexul SunLake Residence este compus din doua blocuri de 12 etaje si un bloc de 17 etaje, respectiv 308 apartamente si peste 350 de locuri de parcare.
Avansul mediu incasat, peste 80% din pretul apartamentului: incasarile blocului A au depasit 5 milioane euro
Datorita pozitionarii sale excelente si unei oferte atractive, atat pentru cumparatorii finali, cat si pentru investitori, avansul mediu incasat pentru apartamentele vandute in blocul A, in faza de constructie, a depasit 80% din pretul apartamentelor.
„Aproape toti cumparatorii care dispuneau de capital propriu au preferat sa obtina un pret preferential in faza de constructie si sa achite apartamentele integral sau in cateva rate, pe parcursul edificarii constructiei. Cred ca este foarte rar in piata imobiliara din Capitala cand asistam la un grad atat de ridicat de avansuri incasate raportat la pretul final al apartamentelor. Intr-o piata competitiva este important sa mentinem un ritm de vanzare lunar constant si sa venim in intampinarea cumparatorilor si investitorilor cu oferte atractive pentru achizitia de imobile rezidentiale”, a precizat Alexandru Manaila, Managing Partner SunLake.
Practic, la numai un an de la inceperea lucrarilor de constructie a primului bloc de 12 etaje, dezvoltatorul SunLake Residence a inregistrat deja incasari din avansuri achitate de cumparatorii de apartamente de peste 5 milioane de euro.
Blocul B al complexului rezidential SunLake va avea o structura similara cu cea a blocului A, de S+P+12E si, la finalizare, va dispune, in total, de 70 de apartamente.
Blocul A, finalizat aproape integral
Blocul A a ajuns deja intr-o faza avansata, se lucreaza la fatade si la finisajele interioare finale. Compartimentarile, sistemul de incalzire, instalatiile electrice si sapele au fost finalizate. A fost montat si postul de transformare si finalizat bransamentul electric si bransamentul de apa si canalizare. Urmeaza sa se realizeze infrastructura rutiera (5 strazi in cadrul complexului) si cea pietonala, precum si spatiile verzi, inclusiv parcul privat de pe malul lacului si promenada aferenta.
La blocul B au fost finalizate deja fundatiile si radierul, iar pana la sfarisitul anului se va finaliza si structura de rezistenta a imobilului.
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
concelex
CDS
siniat
EDIT-Structural
strabag nivel 1
rigips
ness project
Ubitech
Acvatot 2019
viarom
noark
MAKITA
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander