Agenda Constructiilor
Luni, 10 August 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - PCF Investment si Liebrecht & wooD au investit 200 milioane euro in Romania
PCF Investment si Liebrecht & wooD au investit 200 milioane euro in Romania
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 21 Iul 2020 14:55
PCF Investment Banking (care a activat pana in prezent sub denumirea Professional Capital Finance), cea mai mare companie locala independenta de consultanta, cu finantari obtinute pentru clientii sai de peste 1,5 miliarde de euro, a adaugat in portofoliul inca o tranzactie de 7,5 milioane de euro pentru Liebrecht & wooD Romania, prin CEC Bank.
Structura de finantare cuprinde o transa de 6,5 milioane de euro aferenta creditului de investitii pentru dezvoltarea celui de-al doilea centru Fashion House din Romania, fiind o finantare de tip greenfield pentru proiectul belgienilor din Estul Capitalei, in apropierea lacului Cernica. Cea de-a doua componenta a finantarii este in valoare de 1 milion de euro pentru linia de TVA. Cele 7,5 milioane de euro obtinute de la CEC Bank reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte de finantare pentru proiecte greenfield din perioada actuala, caracterizata de retractia economica declansata de criza COVID-19.
“Liebrecht & wooD este clientul PCF Investment Banking de doi ani si impreuna am fost parte din proiectele companiei belgiene care de 15 ani a investit peste 200 de milioane de euro in Romania. Cel de-al doilea centru FASHION HOUSE din Estul capitalei are toate datele pentru a deveni un proiect de retail de succes datorita pozitionarii strategice si datorita faptului ca modelul de outlet este solid in perioadele de turbulente economice. Prin parteneriatul cu PCF Investment Banking, Liebrecht & wooD si-a asigurat finantari constante pentru proiectele sale si acest lucru le-a oferit oportunitatea de a se concentra pe operationalizarea proiectelor, pe scalarea lor. Noi, in cadrul PCF Investment Banking credem intr-un parteneriat puternic cu toti clientii nostri si obiectivul nostru este sa furnizam toate instrumentele financiare pentru a sustine cresterea companiilor din portofoliul nostru de clienti. De-a lungul colaborarii cu Liebrecht & wooD Romania, PCF a obtinut finantari de 25 milioane de euro pentru compania belgiana, fiind unul dintre clientii long-term ai companiei.” a declarat Mihai Iordan, Managing Partner PCF Investment Banking.
„Concretizarea acestei finantari in aceasta perioada este cu atat mai mult un succes, tinand cont de dificultatile cu care intreaga economie se confrunta din luna martie incoace. Colaborarea cu CEC Bank a demonstrat faptul ca institutiile bancare si-au asumat pe deplin misiunea de a sprijini initiativele menite sa aduca oportunitati de crestere in aceasta nou context economic. A fost una dintre tranzactiile cele mai interesante la care am lucrat in ultima perioada, nu doar datorita componentelor de finantare, ci datorita modului de lucru, tinand cont ca toate echipele implicate au lucrat de la distanta si au reusit sa se sincronizeze perfect. Suntem extrem de bucurosi ca CEC Bank a venit in intampinarea cererilor noastre cu deschidere si cu extrem de mult profesionalism si aceasta abordare va sta la baza revenirii economiei in perioada urmatoare.” a apreciat Mihai Murgu, partener PCF Investment Banking.
De la inceputul anului, PCF Investment banking a inchis tranzactii de peste 85 milioane de euro, pastrand un ritm crescut in pofida contextului economic incert.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19VideoConfAC-iulAUTODESKallbim
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere