Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - PNL: Lege pentru publicare autorizatii de constructii emise de PMB intre 2018-2021
PNL: Lege pentru publicare autorizatii de constructii emise de PMB intre 2018-2021
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 17 Mar 2021 09:45
PNL va depune, in cursul acestei saptamani, dupa finalizarea consultarilor cu USR-PLUS si PMP, un proiect de horatare de CGMB privind transparenta autorizatiilor de construire din Bucuresti.
Violeta Alexandru: ”Apreciem faptul ca orice bucurestean trebuie sa stie ce autorizatii de constructie s-au emis in perimetrul locuintei sale, este justificat sa aiba un interes sa stie ce se construieste in zona casei sale. Proiectul va obliga muncipalitatea sa afiseze, pe site, toate autorizatiile de construire din Bucuresti.
Obiectivul PNL este foarte clar in acest mandat, il sprijinim pe Primarul General in a face curatenie dupa dezastrul PSD, si a pune pe masa proiecte viabile, care sa duca la cresterea calitatii vietii in Bucuresti.
Adrian Moraru, consilier PNL in CGMB: ”Proiectul de hotarare spune foarte simplu ca toate autorizatiile de constructie, de la adoptarea acestei hotarari, cu respectarea GDPR, vor fi publice, pe site. De asemenea, in termen rezonabil, de sase luni, dorim ca inclusiv autorizatiile de constructie emise de la 2018 in prezent, sa fie si ele publicate.
Acesta este lucrul cel mai important, transparenta. Cred ca vom avea si sustinerea partenerilor si va fi un proiect cu un impact major pentru oras.”
 
TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BMI_Icopal
CELCO 2020
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
leviatan
leviatan
FRONTALE
hidroplasto
hilti
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere