Agenda Constructiilor
Vineri, 16 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Info-Santiere - Prima Development incepe lucrari de 65 milioane euro la proiectul Arena Residence
Prima Development incepe lucrari de 65 milioane euro la proiectul Arena Residence
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 31 Mar 2021 14:03
Prima Development Group, cel mai important dezvoltator imobiliar din Oradea, a demarat lucrarile la proiectul rezidential Arena Residence, conceput a fi cel mai mare si mai modern ansamblu rezidential construit vreodata in Oradea.
Lucrarile au inceput in luna ianuarie a acestui an si urmeaza a fi finalizate in anul 2024, iar nvestitia totala se ridica la 65 de milioane de euro
Pozitionat intr-o zona-cheie a orasului, aflata intr-un puternic trend de dezvoltare, ansamblul rezidential va dispune de 1.226 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 40 si 100 mp, dar si de apartamente de tip Penthause, proiectate dupa un concept arhitectural ultra-futurist gandit sa integreze simbiotic geometria cubica a structurilor rezidentiale cu formele fluide inspirate de natura.
Astfel, prin spatiile vitrate generoase, toate spatiile de locuit vor beneficia de multa lumina naturala si de o experienta vizuala unica asupra cadrului natural in care va fi amplasat complexul.
„Am gandit proiectul Arena ca fiind unul unic, care sa satisfaca nu numai exigentele celor care vor sa locuiasca intr-un spatiu cu o arhitectura moderna, cu finisaje de ultima generatie, in locuinte sigure si fiabile, dar mai ales pe ale celor care vor sa experimenteze in fiecare zi sentimentul de acasa, de loc caruia ii apartin si caruia ii adauga noi si noi valente”, spune Andrei Moanta, Chief Executive Officer - Prima Development Group
Arena Residence, la doi pasi de cel mai nou Hub Sportiv de 5 stele din Oradea
Locuitorii ansamblului rezidential Arena vor fi la cativa pasi distanta de noul Hub Sportiv de de 5 stele din Oradea, care va ingloba: un stadion de fotbal cu o capacitate de 13.000 de locuri, care va costa 45 de milioane de euro, o sala polivalenta cu o capacitate de 5000 de locuri, care va gazdui competitii importante de handbal, baschet, tenis de masa sau volei.
In plus, pe terenul ce apartine de Sala Polivalenta va exista si un hotel, prevazut cu centre SPA de relaxare dotate cu aparatura de ultima generatie si terapii moderne corporale si faciale, servicii de masaj, sauna, infrumusetare, dar si cu parcare subterana.
3.6 hectare de teren, rezervate exclusiv naturii
Aglomeratia urbana si lipsa spatiilor naturale reprezinta doua dintre cele mai stringente probleme cu care se confrunta oamenii in secolul XXI, de aceea Prima Development Group si-a propus sa ofere o noua viziune asupra stilului de viata urban, cu un accent puternic pe elemente naturale.
Astfel, din cele 5 hectare de teren alocate pentru constructia complexului Arena Residence, numai 1.4 hectare vor fi rezervate constructiei de ansambluri rezidentiale, urmand ca 3.6 hectare sa fie rezervate pentru amenajarea de: spatii verzi, zone de agrement, alei pietonale si locuri de joaca pentru copii, piste de biciclete modernizat, dar si un coridor verde destinat special activitatilor de promenada, de-a lungul paraului Peta, aflat in imediata vecinatate.
Mai mult, pentru iubitorii de sport, complexul va dispune si de o sala de fitness cu o suprafata de 1.000 mp, destinata locatarilor. „Toate dezvoltarile din ultimii ani au pus Oradea pe harta oraselor cu o calitate ridicata a vietii. Astfel, tot mai multi locuitori din diverse zone ale tarii aleg sa se mute aici, sa se bucure de un trai bun intr-un oras frumos, cu cladiri de calitate si o infrastructura foarte bine pusa la punct”, spune Andrei Moanta, Chief Executive Officer - Prima Development Group.
Arena Residence: locul in care tehnologia intalneste natura
Complexul Arena Residence va dispune de statii de incarcare electrica pentru autovehicule, iar apartamentele vor fi echipate cu sisteme tehnologice de control si monitorizare a utilitatilor de tip Smart Home, controlabile in mod centralizat, dintr-o sigura aplicatie dedicata.
De asemenea, spatiile de locuit vor beneficia de finisaje moderne, in completa armonie cu natura, si de materiale premium folosite vor imbina calitatea structurala ridicata cu un nivel de estetica arhitecturala de secol XXI.
In perfecta armonie cu natura, la numai 4 minute de centrul orasului
Arena Residence reprezinta alegerea perfecta pentru oamenii care iubesc natura, insa vor sa ramana conectati la energia orasului, beneficiind in egala masura de toate beneficiile oferite de spatiul urban.
In acest sens, complexul rezidential este pozitionat la:
- Cateva minute de cea mai mare zona comerciala din Oradea (Auchan, Jumbo, Era Park Oradea, Dedeman, hornbach, Brico, etc.)
- 4 minute de centrul orasului si iesire directa catre soseaua de centura
- 5 minute de aeroport
- 3 minute de mers pe jos de Universitatea din Oradea
De asemenea, Primaria Oradea se afla in plina derulare a unui proiect de extindere a liniilor de tramvai care vor trece exact pe langa complex, programat pentru finalizare in decursul acestui an. „Numai noi, Prima Development Group, am livrat in ultimii 15 anii peste 3000 de apartamente aici, insa am constatat ca exista o cerere in continua crestere pentru locuinte fiabile, sanatoase, cu viata lunga, precum cele construite de noi. Prin urmare, complexul rezidential Arena vine sa acopere o nevoie si merge in concordanta cu ritmul de dezvoltare a orasului”, spune Andrei Moanta, Chief Executive Officer - Prima Development Group
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
cv water 2021
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere