Agenda Constructiilor
Marti, 21 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - Prime Kapital livreaza proiectul Marmura Residence, investitie de 48 milioane euro
Prime Kapital livreaza proiectul Marmura Residence, investitie de 48 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 11 Aug 2022 11:52
Prime Kapital, renumit dezvoltator, investitor si operator real estate integrat, a finalizat procesul de receptie pentru primele 4 din totalul de 5 cladiri de apartamente ale Marmura Residence, un amplu proiect rezidential de regenerare urbana in zona de nord a capitalei, dezvoltat in urma unei investitii de 47,8 milioane de euro (conform ultimelor informatii publice din martie 2022).
„Acesta este un moment important pentru noi si clientii nostri. Suntem extrem de mandri de calitatea pe care am obtinut-o, dar si de faptul ca ne-am tinut promisiunea de a construi un proiect frumos, ce are la baza conceptul de comunitate integrata. Marmura Residence are acum toate ingredientele pentru a inflori, cu cea de-a doua faza de amenajare peisagistica in curs de implementare, mutarea primilor locatari si cu un procent de peste 80% din proiect deja vandut”, a spus Maggie Kitshoff, Partener Office si Rezidential la Prime Kapital.
Marmura Residence este intins pe o suprafata de 15.000 metri patrati si cuprinde 458 de apartamente spatioase - studiouri duble si de tip loft, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, inclusiv de tip duplex pe doua niveluri - si sase spatii pretabile pentru birouri. Receptia pentru ultima cladire din cadrul ansamblului rezidential, aflata in faza finala de construire, este programata pentru trimestrul trei al acestui an.
„Am avut multe provocari pe care am fost nevoiti sa le depasim - incertitudinile provocate de pandemie si acum, incertitudinea cauzata de razboiul din Ucraina, dar ca dezvoltator experimentat, cu o baza solida de finantare si o echipa puternica, am continuat sa investim, si astazi suntem in postura de a livra proiectul de calitate pe care ni l-am propus, spre beneficiul clientilor nostri”, a adaugat Maggie Kitshoff.
Marmura Residence este situat la o distanta de 20 de metri de statia de metrou Jiului, aproape de noul pol de birouri de pe Bulevardul Expozitiei si de zona Pipera si beneficiaza de deschidere larga la Bulevardul Bucurestii Noi. Dezvoltat in jurul conceptului de comunitate integrata, proiectul cuprinde spatii verzi si terase generoase, 1.700 metri patrati de spatii de retail, servicii si o zona exclusiva de recreere pentru rezidenti. Un alt beneficiu pe care dezvoltatorul il ofera locatarilor Marmura Residence este Community Center, spatiul dedicat rezidentilor si oaspetilor lor. Community Center este una dintre acele facilitati special gandite pentru a favoriza interactiunea armonioasa dintre locatari si pentru a le oferi oportunitati de a petrece timp impreuna.
Cei care doresc sa achizitioneze un apartament in cadrul Marmura Residence beneficiaza si de servicii gratuite de evaluare a apartamentului, oferite de Prime Link, broker de credite din cadrul grupului dezvoltatorului care asista clientii sa primeasca cele mai competitive oferte pentru credite imobiliare din piata. Prime Kapital ofera, de asemenea, acces la FlexAssist, un program de tip „help-to-buy”, unic pe piata din Romania, ce ofera solutii flexibile clientilor ce doresc sa achizitioneze o casa.
Lansat in 2016 de o echipa cu un istoric solid de investitii si proiecte real estate livrate, Prime Kapital a devenit rapid unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din Romania. Impreuna cu MAS PLC, in cadrul unui parteneriat de tip joint-venture, Prime Kapital investeste preponderent in active de retail, proiecte rezidentiale atent selectate si, in functie de oportunitati, in alte segmente imobiliare. Pe piata rezidentiala, cei doi parteneri au in diferite faze de dezvoltare zece proiecte in cele mai importante orase ale tarii, in cadrul carora vor fi livrate peste 14.000 de locuinte, pe fondul unor investitii de peste 1,1 miliarde de euro.
Prime Kapital beneficiaza de o echipa solida ce imbina competente multi-disciplinare si acopera intregul lant valoric specific dezvoltarilor imobiliare, de la achizitia, designul si constructia proiectelor, la inchirierea, vanzarea si administrarea proprietatilor.
 
VideoConfAC-iulman and machineTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
strabag nivel 1
Acvatot 2019
FRONTALE
theda mar
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
leviatan
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
hilti
MAKITA
rigips
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023