Agenda Constructiilor
Marti, 09 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - PS3: Acord-cadru pentru lucrari de reabilitare termica de peste 335 milioane euro
PS3: Acord-cadru pentru lucrari de reabilitare termica de peste 335 milioane euro
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 14 Iul 2021 06:08
Primaria Sectorului 3 organizeaza licitatie publica pentru atribuirea unui contract-cadru cu o valoare de 1,65 miliarde lei (335,2 milioane de euro), fara TVA, pentru reabilitarea termica a blocurilor. Acordul-cadru va fi incheiat pe o perioada de 4 ani, in fiecare an urmand a fi atribuite 66 de contracte subsecvente, cu valori cuprinse intre 9,48 milioane de lei si 24,81 milioane de lei.
"Contractele subsecvente se vor incheia in functie de fondurile alocate. Autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a incheia mai multe sau mai putine contracte in fiecare an. Atribuirea contractelor subsecvente incheierii acordului-cadru se va face fara reluarea competitiei (aceasta optiune fiind bifata la intocmirea prezentei documentatii de atribuire)", se arata in anuntul de participre publicat in cadrul SICAP.
Contractul-cadru va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara urmand a reprezenta 85%, iar factorul tehnic 15%.
Operatorii economici participanti trebuie sa demonstreze ca in ultimii cinci ani au executat si dus la bun sfarsit lucrari similare de aceeasi natura si complexitate in valoare de cel putin 24,8 milioane de lei (fara TVA), reprezentand valoarea calculata din cadrul unuia sau a maximum trei contracte.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit la data de 19 iulie 2021.
Documentatia publicata pe SICAP este insotita de un aviz conform conditionat al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice, care atrage atentia asupra mai multor abateri, inclusiv faptul ca nu au fost anuntate zonele in care se vor efectua lucrarile. "La nivelul prezentei documentatii de atribuire nu au fost prezentate viitoarele locatii ce vor face obiectul prezentului acord-cadru, astfel incat sa permita potentialilor ofertanti o informare corecta, completa si precisa asupra potentialelor zone de organizare de santier, precum si determinarea costurilor", noteaza avizul.
ANAP a propus, ca masura de remediere, completarea acordului-cadru cu informatii referitoare la locatiile aferente ce vor face obiectul viitoarelor contacte subsecvente, in vederea determinarii totalitatii costurilor.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IUNIE
/IULIE 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
MAKITA
FRONTALE
leviatan
BMI_Icopal
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
viarom
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere