Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - STC Partners lanseaza ansamblul Quartier Azuga, investitie de 20 milioane euro
STC Partners lanseaza ansamblul Quartier Azuga, investitie de 20 milioane euro
Info-Santiere Publicat de AG&F 23 Iun 2022 11:39
Dezvoltatorul imobiliar STC Partners lanseaza proiectul rezidential Quartier Azuga cu peste 200 de apartamente si o investitie de peste 20 milioane de euro. Ansamblul, situat in zona Doamna Ghica din Bucuresti va fi construit in doua faze, cu un total de cinci cladiri.
Dezvoltatorul va demara constructia Quartier Azuga in aceasta toamna, astfel: faza I va porni in luna octombrie 2022 si va fi finalizata in prima jumatate a anului 2024, urmata de faza II in paralel, cu un termen de finalizare al intregului proiect la inceputul anului 2025.
„Zona este una excelenta, pentru ca ofera lucruri esentiale pentru un tip de viata urban de calitate, considerand pozitionarea pe malul lacului, accesului facil catre zone importante de interes precum Pipera, Aviatiei sau Piata Victoriei, multiple scoli si licee, centre comerciale, si, bineinteles, proximitate imediata la parcurile Tei si Plumbuita. Cu un regim de inaltime scazut, locatia beneficiaza de o liniste aparte si o vedere splendida asupra lacului”, spune Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.
Quartier Azuga va oferi o varietate de locuinte, de la studiouri duble, apartamente cu doua, trei, patru camere, duplex-uri, penthouse-uri si pana la apartamente cu gradina. De asemenea, potrivit dezvoltatorului, compartimentarile sunt orientate catre o maxima optimizare si ofera spatii generoase de depozitare (inclusiv zona special amenajata pe terasele apartamentelor), tavane inalte (2,75m) si multa lumina naturala. Peste 50% dintre apartamente beneficiaza de vedere spre lac, o zona de promenada cu o deschidere de aproape 100m la lac urmeaza sa fie amenajata, in timp ce 35% din suprafata terenului este alocata spatilor verzi.
 
Quartier Azuga - certificat nZEB si Green Homes
Pe langa toate acestea, ansamblul rezidential va mai bucura comunitatea Quartier Azuga si cu un Clubhouse (un spatiu comun special amenajat pentru toti rezidentii cu o suprafata generoasa la interior de peste 100 mp si o gradina de aproximativ 90 mp). Proiectul este certificat nZEB si Green Homes, cu o eficienta energetica ridicata, datorita utilizarii panourilor fotovoltaice, pompelor de caldura, incalzirea in pardoseala si a sistemului de recirculare a aerului printre altele, toate acestea aducand, in final, costuri de mentenanta si intretinere foarte mici.
„Fiecare detaliu a fost bine analizat si luat in considerare in dezvoltarea conceptului Quartier Azuga, pentru a asigura experienta optima comunitatii noastre viitoare. Proiectul este creat ca un mini-cartier, consolidat cu stiinta, rafinament si multa pasiune. De altfel, noi, cei de la STC Partners, ne dorim sa devenim un etalon al profesionalismului in aceasta arie de activitate si este esential sa continuam sa demonstram asta prin calitatea proiectelor livrate”, explica Steiner.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
hilti
leviatan
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
FRONTALE
CELCO 2020
rigips
leviatan
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere