Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - Tamplarie din aluminiu Alusystem, pentru proiectul Art City, dezvoltat de Bog’Art
Tamplarie din aluminiu Alusystem, pentru proiectul Art City, dezvoltat de Bog’Art
Info-Santiere Publicat de AG&F 02 Sep 2021 10:52
Alusystem, liderul pieţei de faţade şi soluţii de anvelopare a cladirilor, se implica in dezvoltarea proiectului rezidenţial Art City, demarat de Bog’Art in nordul capitalei. Art City este primul proiect din Romania care va integra noul sistem de tamplarie rezidenţiala din aluminiu, lansat de Alusystem anul acesta pe piaţa. Pentru executarea faţadelor ansamblului, compania va realiza tamplarie in valoare de aproximativ 600.000 de euro.
Art City face parte din masterplanul de regenerare urbana Petrom City, fiind amplasat intr-o zona in plina expansiune a oraşului. Acesta va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri patrati de spatii comerciale si 180 de locuri de parcare, un proiect in valoare de circa 20 milioane de euro.
Sistemul de tamplarie din aluminiu dezvoltat de Alusystem completeaza nivelul de calitate al proiectului prin eficienţa energetica asigurata, durabilitate şi design, contribuind la atingerea obiectivelor unei dezvoltari sustenabile, cu impact redus asupra mediului. Produsul indeplineşte standardele europene de calitate, precum şi cele mai inalte criterii de permeabilitate la aer şi vant, astfel prevenind pierderile energetice.
„Colaborarea cu Art City ne permite sa demonstram ca sistemul de tamplarie oferit de Alusystem este extrem de atractiv si competitiv pentru piata rezidentiala. Este un produs care integreaza tehnologiile inovatoare in domeniu cu know how-ul si experienta tehnica acumulate de companie in zeci de ani de executie si leadership in zona office. In plus, vine cu un pret extrem de bun care permite cat mai multor dezvoltatori sa beneficieze de calitatea unei tamplarii de aluminiu la costuri extrem de avantajoase. Ne apropiem de atingerea targetului de vanzari de 1 milion de euro estimat pentru primul an de activitate”, a declarat Razvan Popa, Director Executiv Alusystem.
„Noua tamplarie din aluminiu Alusystem a fost customizata cu o culoare speciala, ce confera o experienta senzoriala premium utilizatorului, structura profilului urmarind noul trend global rezidential minimalist. In acelasi timp, oferim clientului final posibilitatea de a merge cu customizarea si mai departe, putand opta pentru o forma si o volumetrie personalizata, in functie de arhitectura preferata”, a completat Valentin Iancu, Director Tehnic Alusystem.
Alusystem detine o cota de circa 85% din piata de fatade si pereti cortina din Romania, cu o cifra de afaceri de 24 milioane de euro inregistrata in 2020. Pentru acest an, compania preconizeaza afaceri in valoare de 21 milioane de euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
FRONTALE
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
noark
BALTIC
CDS
grundfos
leviatan
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica