Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Tamplarie din aluminiu Alusystem, pentru proiectul Art City, dezvoltat de Bog’Art
Tamplarie din aluminiu Alusystem, pentru proiectul Art City, dezvoltat de Bog’Art
Info-Santiere Publicat de AG&F 02 Sep 2021 10:52
Alusystem, liderul pieţei de faţade şi soluţii de anvelopare a cladirilor, se implica in dezvoltarea proiectului rezidenţial Art City, demarat de Bog’Art in nordul capitalei. Art City este primul proiect din Romania care va integra noul sistem de tamplarie rezidenţiala din aluminiu, lansat de Alusystem anul acesta pe piaţa. Pentru executarea faţadelor ansamblului, compania va realiza tamplarie in valoare de aproximativ 600.000 de euro.
Art City face parte din masterplanul de regenerare urbana Petrom City, fiind amplasat intr-o zona in plina expansiune a oraşului. Acesta va cuprinde 141 de apartamente, 500 de metri patrati de spatii comerciale si 180 de locuri de parcare, un proiect in valoare de circa 20 milioane de euro.
Sistemul de tamplarie din aluminiu dezvoltat de Alusystem completeaza nivelul de calitate al proiectului prin eficienţa energetica asigurata, durabilitate şi design, contribuind la atingerea obiectivelor unei dezvoltari sustenabile, cu impact redus asupra mediului. Produsul indeplineşte standardele europene de calitate, precum şi cele mai inalte criterii de permeabilitate la aer şi vant, astfel prevenind pierderile energetice.
„Colaborarea cu Art City ne permite sa demonstram ca sistemul de tamplarie oferit de Alusystem este extrem de atractiv si competitiv pentru piata rezidentiala. Este un produs care integreaza tehnologiile inovatoare in domeniu cu know how-ul si experienta tehnica acumulate de companie in zeci de ani de executie si leadership in zona office. In plus, vine cu un pret extrem de bun care permite cat mai multor dezvoltatori sa beneficieze de calitatea unei tamplarii de aluminiu la costuri extrem de avantajoase. Ne apropiem de atingerea targetului de vanzari de 1 milion de euro estimat pentru primul an de activitate”, a declarat Razvan Popa, Director Executiv Alusystem.
„Noua tamplarie din aluminiu Alusystem a fost customizata cu o culoare speciala, ce confera o experienta senzoriala premium utilizatorului, structura profilului urmarind noul trend global rezidential minimalist. In acelasi timp, oferim clientului final posibilitatea de a merge cu customizarea si mai departe, putand opta pentru o forma si o volumetrie personalizata, in functie de arhitectura preferata”, a completat Valentin Iancu, Director Tehnic Alusystem.
Alusystem detine o cota de circa 85% din piata de fatade si pereti cortina din Romania, cu o cifra de afaceri de 24 milioane de euro inregistrata in 2020. Pentru acest an, compania preconizeaza afaceri in valoare de 21 milioane de euro.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
konsent
Acvatot 2019
ness project
siniat
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
viarom
Ubitech
leviatan
EDIT-Structural
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CDS
quadratum
concelex

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander