Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - TPF, K-Box, Secunet si Ghallard vor supervizarea retehnologizarii ecluzei Navodari
TPF, K-Box, Secunet si Ghallard vor supervizarea retehnologizarii ecluzei Navodari
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 18 Apr 2024 16:53
 
Companiile de consultanta TPF Inginerie, K-Box Construction Design, Secunet si Ghallard Sys se regasesc printre cei cinci ofertanti interesati de adjudecarea contractului pentru supervizarea proiectului de retehnologizare a Ecluzei Navodari, in vederea cresterii sigurantei navigatiei. Contractul are o valoare estimata de 7,25 milioane de lei si o perioada de implementare de 120 de luni, ce include supervizarea proiectarii, constructiei, dar si din perioada de garantie.
Cele cinci oferte au fost depuse de:
 
  1. TPF Inginerie;
  2. Asocierea CMC Creativ Construct (lider) - K-Box Construction Design;
  3. Asocierea Amfora Construct Promanagement (lider) - AE Dozoring;
  4. Asocierea Ghallard Sys (lider) - Secunet Project;
  5. Asocierea Safege SAS (lider) - Triton Invest Advisors.
Ofertele se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica, ce are termen-limita stabilit la 8 iulie 2024. Va fi selectata oferta cu cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40%, iar cea tehnica, de 60%, punctajul fiind acordat pe baza experientei membrilor echipei de proiect, astfel: liderul echipei de supervizare (13%), inginerii de masuratori (9%), inginer mecanic (9%), expert revendicari (9%), dar si pentru metodologia de prestare a serviciilor (20%).
In paralel, se desfasoara si procedura de achizitie a lucrarilor de proiectare si executie a lucrarilor de retehnologizare a ecluzei Navodari. La aceasta licitatie a fost depusa o singura oferta, apartinand asocierii DSD Noell GmbH (lider) - Utilnavorep - Fluid Development, cu subcontractantii SMM Invest Co, Socot, Hidrotim, Electronic Security Systems si Reliance Proart Instal. Beneficiarul proiectului este Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta. Valoarea estimata a contractului ce va fi atribuit este de 365,26 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 12 luni. Finantarea obiectivului de investitii este realizata din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operational Transport (POT) 2021-2027 si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.
Proiectul "Retehnologizare ecluza Navodari in vederea cresterii sigurantei navigatiei" are o valoare totala de 504,8 milioane de lei, potrivit indicatorilor tehnico-economici avizati de Guvern in luna mai 2023, investitia urmand a fi esalonata pe o perioada de 48 de luni. Potrivit Executivului, realizarea lucrarilor de retehnologizare aferente proiectului conduce la o serie de beneficii imediate si foarte necesare in contextul actual, precum: functionarea pentru inca un ciclu de 30 de ani a echipamentelor si instalatiilor de la ecluza Navodari, reducerea costurilor de intretinere si reparatii, cresterea fiabilitatii echipamentelor si instalatiilor la nivelul cerut de normele europene in vigoare, cresterea sigurantei in functionare a echipamentelor, dar si aducerea echipamentelor electrice si mecanice la un nivel tehnic corespunzator cu cel al anului in care se face retehnologizarea acestora.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
concelex
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
konsent
EDIT-Structural
viarom
noark
Ubitech
CDS
ness project
theda mar
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander