Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - VGP a inceput constructia celei de a treia cladiri in VGP Park Bucharest North (A3)
VGP a inceput constructia celei de a treia cladiri in VGP Park Bucharest North (A3)
Info-Santiere Publicat de AG&F 16 Mai 2024 11:10
VGP, furnizor european de spatii logistice si proprietati imobiliare semi-industriale de inalta calitate, a inceput constructia celei de a treia cladiri in VGP Park Bucharest North (A3), marcand un nou moment de referinta in dezvoltarea infrastructurii de logistica din regiune. Cladirea A are o suprafata de 25.950 mp si are deja doi clienti importanti, care au semnat contracte de inchiriere pentru un total de 8.158 mp. Aceasta performanta subliniaza atractivitatea proiectului.
Prin intermediul facilitatilor moderne si sustenabile, cladirea A va oferi spatii logistice de inalta calitate si un mediu de lucru optim pentru clientii sai. Aceasta cladire va fi echipata cu pompe de caldura, asigurand o eficienta energetica ridicata si un impact redus asupra mediului inconjurator. Astfel, s-a eliminat necesitatea utilizarii gazului pentru sistemul de incalzire.
VGP livreaza cladiri de inalta calitate, eficiente energetic si prietenoase cu mediul inconjurator, contribuind la crearea unui mediu de lucru sustenabil si eco-friendly. Toate cladirile VGP sunt certificate conform standardelor BREEAM, reflectand angajamentul companiei fata de dezvoltarea durabila si crearea de spatii logistice si industriale cu impact minim asupra mediului. Pentru toate cladirile sale noi, VGP isi propune sa atinga un nivel de clasificare „Excelent”, dar cu minim „Foarte Bun”. 
 
 
VGP Park Bucharest se dezvolta pe un teren de cca. 250.000 mp si are un potential total de suprafata inchiriabila de aproximativ 120.000 mp impartit in 4 cladiri. Parcul ofera chiriasilor flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea si optiunile de constructie.
Cu primele doua cladiri deja 100% inchiriate, VGP Park Bucharest North se pozitioneaza ca una dintre cele mai ravnite destinatii pentru companiile in cautare de spatii logistice si industriale de prima clasa, in regiune.
VGP Park Bucharest este situat in partea de nord a Bucurestiului. Pozitionat exact la intersectia autostrazii A3 cu soseaua de centura a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil catre centrul orasului, precum si conexiunea perfecta pentru distributie in jurul Bucurestiului si spre nord, via autostrada A3, catre Ploiesti si Brasov. Localizarea parcului, pe langa beneficiul dat de disponibilitatea fortei de munca din aceasta parte a Bucurestiului, il face ideal pentru companiile active in logistica, comertul electronic si comertul cu amanuntul, fiind totodata o locatie ideala cu acces fluid spre centrul orasului pentru distributia finala (“last mile delivery”). Parcul ofera unitati incepand cu 1.500 mp si pana la solutii personalizate pentru operatiuni logistice de proportii. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
konsent
Acvatot 2019
noark
leviatan
siniat
ERBASU CONSTRUCT
rigips
concelex
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
theda mar
EDIT-Structural
viarom
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
BogArt

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander