Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - LUCRARILE de supralargire a Soselei Fabrica de Glucoza la patru benzi avanseaza
LUCRARILE de supralargire a Soselei Fabrica de Glucoza la patru benzi avanseaza
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 28 Ian 2020 14:35
Proiectul de largire la patru benzi a Soselei Fabrica de Glucoza din zona Pipera avanseaza, iar circulatia pe sectorul respectiv de drum ar putea fi deschisa in primavara acestui an, potrivit primarului Capitalei, Gabriela Firea.
Proiectul, cu o valoare actualizata de 48 milioane de lei (fara TVA), este realizat de asocierea Straco Grup - Tracon - Primacons Group, serviciile de dirigentie de santier fiind asigurate de Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti.
"Largirea la 4 benzi a Soselei Fabrica de Glucoza, din zona foarte aglomerata Pipera, avanseaza. Constructorul lucreaza la modernizarea benzilor de circulatie vechi. Dupa deschiderea circulatiei pe cele doua benzi nou-construite, lucrarile s-au mutat pe bucata veche a soselei. In mai putin de o luna, au fost realizate lucrari de decopertare si desfacere a vechilor straturi de asfalt pe toata lungimea intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Bd. Barbu Vacarescu. De asemenea, a fost realizata sapatura necesara imbunatatirii terenului de fundare si o parte dintre lucrarile necesare la reteaua de apa si canal. In perioada urmatoare, vor fi realizate lucrari de repozitionare a retelei de gaze pe anumite zone si o parte dintre bransamentele necesare. Pe tronsonul nou construit, urmeaza finalizarea lucrarilor de la intersectia cu strada Intrarea Chefalului si a retelei de iluminat public. Astfel, in functie de conditiile meteorologice, lucrarea se va finaliza in aceasta primavara", a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.
Proiectul noii sosele presupune largirea la 4 benzi, doua pentru fiecare sens de circulatie, a arterei de 1,8 km lungime, intre Soseaua Petricani - Nod A3 si Calea Floreasca. Fiecare banda va avea 3,5 metri latime, iar trotuarele vor include si o pista pentru biciclisti, cu o latime de 1,5 metri, pentru fiecare sens.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19ACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere