Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Licitatie de 51 milioane euro pentru constructia Soselei de Centura Botosani-Curtesti
Licitatie de 51 milioane euro pentru constructia Soselei de Centura Botosani-Curtesti
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 23 Apr 2024 13:07
Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Botosani a lansat procedura de licitatie publica pentru atribuirea lucrarilor de constructie a Soselei de Centura a Municipiului Botosani, prin Curtesti. Valoarea estimata a contractului ce va fi atribuit este de 258,4 milioane de lei (aproximativ 51 milioane de euro), fara TVA, iar durata de implementare a fost stabilita la 24 de luni.
"Acest prim tronson al variantei ocolitoare a municipiului Botosani va fi conectat cu Drumul Expres Botosani - Suceava, care se va descarca langa Aeroportul Salcea. Asa cum imi place sa spun, cele doua investitii reprezinta pasaportul nostru, al botosanenilor, pentru dezvoltare. (…) Am creat o strategie bine articulata. Drumul Expres Botosani - Suceava, centura municipiului si apoi Drumul Judetean Lebada - Vorona - Joldesti - Roscani descriu, cu sectorul Autostrazii A7, Pascani - Suceava un cerc, care va lega judetul in doua puncte de reteaua de autostrazi a Romania, la Salcea si Roscani.
 
 
Deci, se creeaza astfel conectivitatea cu A7 (Autostrada Moldovei) si, ulterior, la Pascani, cu A8 (Autostrada Unirii). (…) Echipa social-democrata, condusa de domnul primar Cosmin Andrei, a pus bazele si celui de al doilea sector de centura, cel care va lega sectorul actual de Drumul National DN29D Botosani - Stefanesti, recent modernizat, care deschide astfel si calea spre Republica Moldova", a transmis Doina Federovici, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Botosani.
Soseaua de centura a municipiului Botosani prin Curtesti va avea o lungime de 10 km, cu 18 podete, 4 interesectii sub forma de sensuri giratorii si parcare. Traseul va avea ca repere sensul giratoriu la intrarea din DN 29 Botosani - Suceava, va strabate extravilanul comunei Curtesti, va continua pana la bifurcatia cu drumul judetean catre Vorona si apoi pana la sensul giratoriu de la Lebada, cu iesirea spre Iasi.
 
 
Proiectant in faza studiului de fezabilitate, proiectului tehnic si detaliilor de executie este compania Best Consulting & Design, din Bucuresti.
Termenul-limita pentru primirea ofertelor si a cererilor de participare este stabilit la data de 27 mai 2024. Pentru a participa la licitatie, copmaniile interesate trebuie sa demonstreze ca media cifrei de afaceri generale pentru ultimele 3 exercitii financiare disponibile/ incheiate aferente anilor 2021, 2022 si 2023 a fost de minimum 117,5 milioane de lei. De asemenea, ofertantul trebuie sa demonstreze ca a dus la bun sfarsit, in ultimii 5 ani, lucrari de similare de drumuri cu o valoare cumulata de cel putin 117,5 milioane de lei (fara TVA), la nivelul a maximum 3 contracte.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 70% din punctaj, iar cea tehnica de 30%, astfel: metodologia de implementare a contractului si programul de lucrari - Graficul Gantt (15%) si perioada suplimentara de garantie a lucrarilor (15%).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
siniat
ERBASU CONSTRUCT
CDS
quadratum
Acvatot 2019
konsent
rigips
strabag nivel 1
ness project
noark
concelex
Ubitech
EDIT-Structural
leviatan
MAKITA
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander