Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Ianuarie 2021
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Primaria Sectorului 4 anunta ca va continua sa investeasca masiv in infrastructura
Primaria Sectorului 4 anunta ca va continua sa investeasca masiv in infrastructura
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 03 Nov 2020 17:27
Investitiile publice in infrastructura atrag investitori importanti in Sectorul 4 al Capitalei. Finalizarea lucrarilor de largire a Soselei Berceni, de la doua la patru benzi, demararea, in premiera, a proiectului de construire a unei noi statii de metrou pe aceeasi artera, in apropierea Soselei de Centura a Capitalei, precum si celelalte proiecte din Sectorul 4, cum ar fi digitalizarea si transparentizarea procedurilor administrative contribuie, astfel, la oferirea de oportunitati de investitii, crearea de locuri de munca si crestere economica.
Dupa ce in 2019, Canpack Romania - societate cu capital american - a investit 50 de milioane de euro intr-o noua linie de productie a dozelor din aluminiu, Societatea de Investitii (SIF) Banat-Crisana devine un agent economic important in Sectorul 4, cumparand 99.92% din capitalul social al companiei sud-coreene DOOSAN la fosta IMGB, tranzactie prin care a preluat platforma de 54 de hectare de teren din sudul Capitalei.
“Tranzactia prin care SIF Banat Crisana dobandeste pachetul de control al Doosan IMGB cumuleaza cateva superlative. […] achizitia a vizat cea mai mare suprafata de teren intravilan compact din Bucuresti […] contractat in ultimii 10 ani, intr-o zona in plina expansiune imobiliara […]”, a declarat Bogdan Dragoi, director general si presedinte al Consiliului de Administratie SIF Banat Crisana.
Traversam o pandemie ce creaza un context plin de incertitudini si temeri, care se rasfrang cu putere in plan economic. La finalul unui an in care s-au pierdut sute de mii de locuri de munca in Romania, in Sectorul 4 al Bucurestiului exista motive de speranta si perspective clare de dezvoltare.
Indiferent de destinatia pe care o va lua terenul de 54 de hectare din Sectorul 4, cu siguranta, in proiectare, implementare, dezvoltare, constructie si, mai apoi, in exploatare vor fi create mii si mii de locuri de munca bine platite. Investitie cu investitie, proiect cu proiect, Sectorul 4 progreseaza, iar locuitorii din 4 au motive de optimism legate de cresterea economica, chiar si in cele mai dificile timpuri.
„Primaria Sectorului 4 va continua sa investeasca masiv in infrastructura, intrucat acest lucru se dovedeste a fi principalul motiv pentru care investitorii importanti aleg un loc sau un altul pentru a-si deschide noi afaceri. Este responsabilitatea noastra, a comunitatii Sectorului 4, sa cream cadrul propice pentru astfel de investitii, pentru ca, in definitiv, acestea ne aduc plus valoare la bugetul local si locuri de munca bune si foarte bine platite”, declara Daniel Baluta, primarul Sectorului 4.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESKCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
strabag nivel 1
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere