Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - TPF Inginerie liciteaza supervizare lucrari la Sibiu-Pitesti, lot 3 Cornetu-Tigveni
TPF Inginerie liciteaza supervizare lucrari la Sibiu-Pitesti, lot 3 Cornetu-Tigveni
Infrastructura Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2024 17:40
Compania de consultanta TPF Inginerie, alaturi de alte doua asocieri avand ca lideri societatile Eurocerad International si Activ Proiectare Infrastructura au depus oferte de participare la licitatia de atribuire a serviciilor de supervizare a proiectarii si constructiei lotul 3 al Autostrazii A1 Sibiu-Pitesti. Valoarea estimata a contractului de supervizare este cuprinsa intre 85,85 milioane de lei si 101,4 milioane de lei, durata de implementare a acestuia acoperind 191 de luni, din care 12 pentru supervizarea etapei de proiectare, 55 de luni supervizarea pentru etapa de executie a lucrarilor si 124 de luni supervizarea pentru perioada de garantie.
Constructorul desemnat pentru a realiza lucrarile de constructii pe acest sector, asocierea Webuild - Tancrad, a inceput deja organizarea santierelor in mai multe puncte ale viitoare autostrazi si angajeaza forta de munca pentru realizarea proiectului. In total, circa 3.000 de lucratori romani si straini vor lucra la autostrada care va traversa muntii Carpati, conform estimarilor constructorilor.
 
 
Cele trei oferte de participare la licitatia pentru atribuirea serviciilor de consultanta au fost depuse de:
  1. TPF Inginerie, avand ca tert sustinator grupul TPF Spolka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia;
  2. Asocierea Eurocerad International (lider) - S Infra Tender - Botek, avand ca subcontractant compania Specialist Consulting;
  3. Asocierea Activ Proiectare Infrastructura (lider) - Emay Uluslararasi Mühendislik ve Müsavirlik AS, avand ca subcontractant compania Topo Design Solutions.
Cele 3 oferte se afla in etapa de evaluare calificare, tehnica si financiara, ce are termenul stabilit la 12 iunie 2024.
Lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Pitesti va avea o lungime de 37,4 km, peste 12 km de poduri, pasaje si viaducte, mai mult de 25 km de lucrari de consolidare, doua noduri rutiere si un ecoduct care va traversa raul Olt, calea ferata si DN7. In plus, potrivit constructorului, vor fi realizate 4,5 milioane de metri cubi de sapatura, 3,5 milioane mc de umplutura si peste 50 km de piloti forati. Valoarea contractului de proiectare si executie este de 1,2 miliarde euro. 
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
noark
konsent
Acvatot 2019
leviatan
rigips
EDIT-Structural
siniat
theda mar
strabag nivel 1
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CDS
concelex
quadratum
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander