Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - AHI CARRIER ROMANIA: Instalatie HVAC Toshiba de tip VRF pentru cladiri mari
AHI CARRIER ROMANIA: Instalatie HVAC Toshiba de tip VRF pentru cladiri mari
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Apr 2016 15:08
Toshiba a lansat pe piata din Romania noua generatie de sisteme de aer conditionat pentru cladiri mari, din seria Toshiba SMMSe. Sistemul se se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de eficienta si este distribuit pe plan local de compania AHI Carrier Romania. „Instalatia de tip VRF (cu flux refrigerant variabil) duce confortul la un nou nivel, in contextul in sectorul autohton HVAC s-a maturizat si a devenit tot mai sofisticat in ultimii ani. Romania este o piata semnificativa din punct de vedere dimensional in peisajul general european, motiv pentru care dorim sa ne consolidam prezenta in regiune. Din datele pe care le detinem am observat ca aceasta piata este complexa, cu clienti exigenti, care solicita produse performante, intocmai ca acelea din categoria Toshiba SMMSe”, a declarat Bogdan Cazacu, director al companiei. Produsul se caracterizeaza printr-un indice de eficienta ESEER mai mare de 7, incalzire continua, design compact, amprenta redusa de dioxid de carbon, capacitate de pana la 22 CP, deservire a pana la 64 de unitati interioare, lungime maxima totala a racordurilor de 1.000 m etc., posibilitate de control prin intermediul smartphone etc.
 
***
 
AHI Carrier Romania SRL este parte a AHI Carrier South Eastern Europe Air – Conditioning SA si furnizeaza o gama completa de produse HVAC Carrier & Toshiba. AHI Carrier este cea mai mare companie de distributie Carrier Joint Venture din afara SUA, fiind prezenta in 22 de state de pe toate continentele.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
EDIT-Structural
CDS
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
siniat
BogArt
Arduro
noark
SIGM
theda mar
concelex
quadratum
konsent
Ubitech
ness project
rigips
SSAB
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander