Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ASCOMI: Stagnare a vanzarilor ca urmare a reducerii investitiilor edilitare
ASCOMI: Stagnare a vanzarilor ca urmare a reducerii investitiilor edilitare
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 14 Feb 2014 14:25
Reducerea investitiilor din domeniul edilitar a avut ca rezultat stagnarea vanzarilor Ascomi Trade Company, societate specializata in realizarea de lucrari de tratare a apei cu ajutorul echipamentelor produse de firma italiana Nobel. Cifra de afaceri a companiei s-a mentinut, astfel, in 2013 la nivelul de 3 milioane de lei raportat cu un an in urma. "Am constatat, in ultima perioada, ca datorita reducerii consumului pe piata interna vanzarile de echipamente de tratare a apei nu mai au ritmicitatea din anii trecuti, avand chiar un caracter haotic. Acest lucru ne creeaza dificultati in planificarea activitatii firmei, in constituirea stocurilor de marfa si in stabilirea politicii financiare", a declarat Victor Cucu, directorul general al Ascomi. Pentru 2014, conducerea companiei si-a propus o crestere a cifrei de afaceri, care sa constituie rezultatul strategiilor adoptate pana in prezent. "In continuare, ne vom axa pe mentinerea in topul furnizorilor de echipamente pentru tratarea apei din Romania, prin calitatea produselor Nobel, a serviciilor oferite si prin abordarea unor politici de marketing si promotii care sa duca la cresterea vanzarilor", a mai spus managerul Ascomi. Compania are in derulare sau negociaza mai multe proiecte de tratare a apei pentru turnuri industriale de racire, pentru realizarea cazanelor de abur din cadrul exploatarilor petroliere, precum si pentru modernizarea punctelor termice in cateva municipii.
***
Ascomi Trade Company este reprezentantul tehnic si comercial exclusiv in Romania al producatorului italian Nobel (Milano) de 20 de ani. Peste 90% din cifra de afaceri realizata de companie in 2013 s-a datorat comercializarii echipamentelor de tratare a apelor primare fabricate de Nobel, respectiv statiilor de dedurizare, filtrelor de sedimente/ cu nisip cuartos/ cu carbune activ sau celor deferizatoare/ demanganizatoare, precum si statiilor de denitrare, instalatiilor de dozare a chimicalelor sau sistemelor de osmoza inversa. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
concelex
leviatan
Ubitech
theda mar
konsent
Acvatot 2019
rigips
ness project
strabag nivel 1
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
noark
siniat
quadratum
CDS
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander