Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - CLIMALIFE: Webinar despre refrigerantii A2L pentru instalatori si tehnicieni
CLIMALIFE: Webinar despre refrigerantii A2L pentru instalatori si tehnicieni
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 04 Mai 2020 14:42
Climalife, companie specializata in agenti refrigeranti pentru refrigerare si climatizare si parte a grupului Dehon, organizeaza un webinar despre refrigerantii de tipul A2L pentru instalatorii si tehnicienii din domeniul frigorific. Evenimentul este programat pentru data de 7 mai 2020, intre orele 10.30 si 11.30, si va fi organizat in parteneriat cu furnizorii de tehnologie specifica Honeywell si Tecumseh.
"La acest webinar, specialistii in refrigerare vor fi invitati sa isi imbunatateasca cunostintele cu privire la utilizarea refrigerantilor A2L in unitati de condensare de la 1 pana la 40 kW pentru aplicatii in supermarketuri, magazine, camere frigorifice si spatii pentru depozitare frigorifica. Acest curs de formare ofera o oportunitate unica pentru participanti sa inteleaga modul in care aceasta tehnologie este solutia pentru urmatorii ani in instalatiile noi. Se va concentra pe trei refrigeranti, in special: Solstice® yf, Solstice® ze si Solstice® L40X si capacitatea lor de a sprijini procesele de refrigerare, atat pentru imbunatatirea eficientei energetice a sistemelor, cat si cu un GWP <150, care indeplineste cerintele Regulamentului F-Gas", precizeaza organizatorii.
Expertii din industrie vor prezenta componente si echipamente care sunt aprobate pentru acesti refrigeranti A2L si vor discuta detaliat despre aplicarea simpla a acestora, acoperind intrebari cu privire la inflamabilitate, calculul incarcaturii si alunecarea de temperatura prin studii de caz efectuate in domeniu.
"Webinarul este accesibil de pe computer, smartphone, tableta sau prin podcast (audio), fiind o oportunitate excelenta de a afla mai multe informatii despre toate aspectele refrigerantilor A2L. Instalatorii vor avea ocazia sa adreseze intrebari in avans, atunci cand se vor inregistra la webinar", mai transmit organizatorii.
Pentru informatii suplimentare si inregistrari, click aici!
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
quadratum
CDS
EDIT-Structural
viarom
SIGM
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
concelex
noark
konsent
SSAB
MAKITA
leviatan
Acvatot 2019
siniat
Arduro
BogArt
ness project
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander