Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - C&V WATER CONTROL deruleaza contracte de peste 6,2 milioane de euro
C&V WATER CONTROL deruleaza contracte de peste 6,2 milioane de euro
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 03 Mar 2017 13:58
Compania C&V Water Control, specializata in executia de proiecte destinate infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare, a incheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro, avand in derulare contracte de peste 6,2 milioane de euro. Rulajul este in scadere fata de nivelul de 4,4 milioane de euro din 2015, in contextul unui nivel similar de contractare. "Acest lucru subliniaza problemele cu care se confrunta beneficiarii cu plata proiectelor contractate, dar si slaba finantare din domeniu. In situatia in care se are in vedere, in principal, finalizarea unei parti importante dintre proiectele in curs de derulare, estimam pentru 2017 o crestere a cifrei de afaceri de circa 60% fata de anul precedent, pana la valoarea de 4,4 milioane de euro, adica la nivelul din 2015, dar la un grad mai mare de contractare, de pana la 7 milioane de euro, anticipand oarecum si blocaje in cadrul anumitor axe de finantare", a declarat Claudia Avram, director general adjunct in cadrul companiei C&V Water Control SA.
In aceasta perioada, societatea este implicata in executia mai multor proiecte ce vizeaza tratarea si epurarea apei. Astfel, compania este antreprenor general pentru construirea unei fabrici de lactate, proiect finantat din fonduri derulate prin AFIR, pentru o firma din industria productiei si procesarii laptelui. Obiectivul va trebui realizat "la cheie", in colaborare cu mai multe societati specializate in executia de constructii civile si furnizori de echipamente specifice. De asemenea, C&V Water Control lucreaza la constructia unei statii de preepurare a apelor uzate industriale, cu un debit de 120 mc/zi, pentru o companie din industria farmaceutica, precum si la mai multe statii de tratare si epurare a apei pentru o baza aeriana, in industria alimentara, dar si din infrastructura publica municipala, pentru localitati din judetele Brasov, Constanta, Mures, Dolj, Timisoara si in raioanele din Republica Moldova, unde detine si o reprezentanta locala.
 
Obiective de dezvoltare, in 2017
Pentru 2017, conducerea companiei si-a propus extinderea activitatii pe toate cele trei segmente de activitate (rezidential, industrial si municipal). Fonduri importante vor fi alocate, astfel, pentru investitii in infiintarea unui nou sediu in Bucuresti si a unui magazin virtual nou (magazinulapei.ro), dedicat gamei de produse pentru uz rezidential, precum filtre pentru chiuveta Doulton, statii de osmoza inversa, echipamente specifice pentru industria HoReCa, dar si sisteme complete pentru consumatori casnici. Sediul va fi inaugurat la jumatatea lunii martie 2017, pe Bd. Barbu Vacarescu, din Capitala. De asemenea, in acest an, compania si-a propus sa participe la targuri si expozitii din intreaga tara, ca parteneri principali, precum si la evenimente din afara tarii, pentru cresterea exportului. Nu in ultimul rand, printre prioritatile din 2017 se afla dezvoltarea pietei de desfacere a produselor si serviciilor, prin incheierea unor parteneriate strategice cu alte companii, cu care deja exista proiecte in derulare, in special in proiecte cu municipalitatile.
 
Intocmirea defectuoasa a caietelor de sarcini ramane o problema majora
Potrivit directorului C&V Water Control, o problema majora pe care o intampina companiile active pe aceasta piata este reprezentata de intocmirea defectuoasa a caietelor de sarcini aferente procedurilor de achizitie. "Acestea se realizeaza fara a se tine seama de situatia reala din teren, ceea ce duce, de multe ori, la o planificare a investitiilor sub valoarea reala necesara pentru implementarea proiectelor. La acest aspect se adauga dificultatile intampinate in recuperarea creantelor, dar si slaba finantare a tuturor programelor guvernamentale si a celor cu fonduri europene", a explicat Claudia Avram.
***
Compania C&V Water Control, cu sediul in localitatea Magurele (judetul Ilfov), este specializata in dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologii pentru tratarea si epurarea apei in aplicatii rezidentiale, municipale si industriale, avand peste 1.500 de clienti, o experienta de peste 10 ani in domeniu si un portofoliu divers de proiecte executate. Printre cei mai importanti furnizori parteneri ai companiei, se afla producatori externi de componente pentru aplicatii in domeniul apei, precum: Microdyn Nadir - Germania, GLS Tanks GmbH - Austria, Pentair Water - Franta, Euraqua Europe NV si Erie - Belgia, ITC si TORO Equipments - Spania.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CDS
leviatan
concelex
siniat
konsent
viarom
Ubitech
Acvatot 2019
EDIT-Structural
rigips
quadratum
theda mar
MAKITA
BogArt

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander