Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - DAIKIN Romania deschide primul sau Concept Store in Baneasa Shopping City
DAIKIN Romania deschide primul sau Concept Store in Baneasa Shopping City
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 06 Iun 2022 11:10
Daikin Romania, parte din grupul Daikin Europe N.V., lider mondial pe piata aparatelor de aer conditionat, cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii inovatoare de incalzire si racire, deschide primul magazin-concept destinat publicului larg, in cadrul Baneasa Shopping City, in perioada 1 iunie - 31 august 2022. Astfel, clientii beneficiaza de servicii integrate de prezentare, testare si asistenta in achizitionarea solutiilor de climatizare pentru locuinta.
Noul Daikin Concept Store reprezinta un pilon important al abordarii strategice a companiei, centrata pe experienta oferita consumatorilor, cu obiectivul de a facilita o interactiune directa si de inalta calitate, astfel incat clientul sa isi poata proiecta confortul locuintei prin intermediul echipamentelor Daikin, cu ajutorul asistentei specializate. Totodata, dezvoltarea continua a retelei de parteneri autorizati Daikin, prin training-uri si cursuri, completeaza planul de dezvoltare strategica, asigurand cel mai ridicat nivel de informatii si cunostinte in domeniu.
„Cautam in permanenta sa venim cu noi solutii orientate spre nevoile si asteptarile consumatorilor, iar propriul magazin-concept este inca un pas pe care il facem in aceasta directie. Avand o interactiune directa cu expertii Daikin, utilizatorii finali vor primi informatii detaliate despre functionalitatile si tehnologiile inovatoare ale produselor Daikin. Vom raspunde tuturor intrebarilor vizitatorilor si le vom oferi oportunitatea de a descoperi solutii moderne si de ultima generatie destinate calitatii aerului din locuinta. Acestia au ocazia de a interactiona cu echipamentele, de a le testa si a le achizitiona.”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.
In cadrul Daikin Concept Store, situat in Centrul Comercial Baneasa Shopping City, la etajul 1, vizitatorii vor putea sa descopere noutatile Daikin, solutiile de racire, de incalzire si de purificare a aerului, dar si optiunile de conectivitate inteligenta. Printre produsele expuse se numara noua Daikin Emura, reprezentand gama superioara de aparate de aer conditionat, cu un design emblematic, gamele Daikin Stylish si Perfera, dar si pompa de caldura Daikin Altherma si modelele de purificatoare de aer MC55W si MCK55W.
Cu scopul de a asigura un proces cat mai simplu si rapid, atat pentru achizitionarea echipamentelor performante de racire si purificare a aerului, cat si pentru serviciile de montaj si transport, Daikin pune la dispozitia clientilor si platforma online buydaikin.ro, care integreaza solutiile de purificare si climatizare durabile si eficiente din punct de vedere energetic cu servicii de consultanta, garantie extinsa, suport si instalare intr-un singur loc, oferind o experienta completa si rapida de achizitie.
 
ALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
noark
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
strabag nivel 1
viarom
Ubitech
leviatan
FRONTALE
rigips
MAKITA
leviatan
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu