Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ELCEN: Procedura SF pentru investitie in unitate de cogenerare CTE Bucuresti Sud
ELCEN: Procedura SF pentru investitie in unitate de cogenerare CTE Bucuresti Sud
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de AG&F 17 Dec 2019 06:00
Autoritatea contractanta Electrocentrale Bucuresti SA (ELCEN) organizeaza o licitatie prin procedura simplificata, cu o valoare totala estimata de 807.000 lei, pentru atribuirea unui contract de achizitii publice, care vizeaza prestarea de servicii pentru elaborarea unui studiu de fezabiliate - SF (cod CPV 79314000-8), mai precis pentru proiectul „Implementarea unei unitati de cogenerare de inalta eficienta in cadrul CTE Bucuresti Sud”, conform caietului de sarcini.
Fiind vorba de o procedura simplificata, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa participe la o licitatie exclusiv electronica, in care elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului repetitiv de ofertare este pretul total exprimat in lei. In acest sens, autoritatea contractanta anunta ca nu exista limite ale valorilor pana la care elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare poate fi imbunatatit. Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertare informatii referitoare la cea mai buna oferta si numarul participantilor la licitatia electronica. Nu se utilizeaza pasul de licitare. In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca ultima oferta depusa. Numarul de runde ale licitatiei electronice este de o runda, iar durata unei runde este de o zi. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari in cel mult sapte zile dupa formularea acestora.
Data-limita de depunere a ofertelor la aceasta procedura este 20 ianuarie 2020, ora 15:00, iar documentatia de atribuire este afisata in SICAP. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-pret, in care componenta financiara (pretul ofertei) conteaza in proportie de 40% (invers proportional, intra pentru evaluare in licitatie electronica). In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, in vederea departajarii ofertelor, entitatea contractanta (prin intermediul SEAP la sectiunea „Intrebari”) va solicita ofertantilor sa posteze in SEAP o noua propunere financiara, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. Ofertantii au obligatia de a respecta data si ora limita de depunere a noii propuneri financiare. Ofertele postate dupa data si ora notificata nu vor fi luate in considerare, ramanand valabile cele deja criptate in SEAP. Pentru a vizualiza caietul de sarcini, click aici, iar pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
SIGM
Ubitech
Arduro
CDS
noark
rigips
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
SSAB
siniat
BogArt
concelex
EDIT-Structural
Acvatot 2019
konsent
ness project
viarom
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander