Agenda Constructiilor
Vineri, 07 August 2020
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ELCEN: Procedura SF pentru investitie in unitate de cogenerare CTE Bucuresti Sud
ELCEN: Procedura SF pentru investitie in unitate de cogenerare CTE Bucuresti Sud
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de AG&F 17 Dec 2019 07:00
Autoritatea contractanta Electrocentrale Bucuresti SA (ELCEN) organizeaza o licitatie prin procedura simplificata, cu o valoare totala estimata de 807.000 lei, pentru atribuirea unui contract de achizitii publice, care vizeaza prestarea de servicii pentru elaborarea unui studiu de fezabiliate - SF (cod CPV 79314000-8), mai precis pentru proiectul „Implementarea unei unitati de cogenerare de inalta eficienta in cadrul CTE Bucuresti Sud”, conform caietului de sarcini.
Fiind vorba de o procedura simplificata, ofertantii interesati sa-si adjudece acest proiect trebuie sa participe la o licitatie exclusiv electronica, in care elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului repetitiv de ofertare este pretul total exprimat in lei. In acest sens, autoritatea contractanta anunta ca nu exista limite ale valorilor pana la care elementul ofertei care urmeaza sa faca obiectul procesului de reofertare poate fi imbunatatit. Sistemul informatic va pune la dispozitia participantilor la procesul repetitiv de reofertare informatii referitoare la cea mai buna oferta si numarul participantilor la licitatia electronica. Nu se utilizeaza pasul de licitare. In cadrul licitatiei electronice ofertantii participanti nu pot decat sa imbunatateasca ultima oferta depusa. Numarul de runde ale licitatiei electronice este de o runda, iar durata unei runde este de o zi. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet la toate solicitarile de clarificari in cel mult sapte zile dupa formularea acestora.
Data-limita de depunere a ofertelor la aceasta procedura este 20 ianuarie 2020, ora 15:00, iar documentatia de atribuire este afisata in SICAP. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-pret, in care componenta financiara (pretul ofertei) conteaza in proportie de 40% (invers proportional, intra pentru evaluare in licitatie electronica). In cazul in care se constata ca ofertele clasate pe primul loc au preturi egale, in vederea departajarii ofertelor, entitatea contractanta (prin intermediul SEAP la sectiunea „Intrebari”) va solicita ofertantilor sa posteze in SEAP o noua propunere financiara, caz in care contractul va fi atribuit ofertantului a carei noua propunere financiara are pretul cel mai scazut. Ofertantii au obligatia de a respecta data si ora limita de depunere a noii propuneri financiare. Ofertele postate dupa data si ora notificata nu vor fi luate in considerare, ramanand valabile cele deja criptate in SEAP. Pentru a vizualiza caietul de sarcini, click aici, iar pentru informatii suplimentare, click aici!
 
allbimCOVID-19VideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere