Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - MOVI Construct estimeaza cresterea afacerilor, datorita noilor contracte adjudecate
MOVI Construct estimeaza cresterea afacerilor, datorita noilor contracte adjudecate
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 12 Mar 2020 06:46
Compania Movi Construct lucreaza la instalarea de echipamente si sisteme sanitare, de incendiu si HVAC la unele dintre cele mai mari proiecte aflate in executie in Bucuresti. Din portofoliul activ al companiei fac parte, astfel, cladirile de birouri Globalworth Square, unde realizeaza instalatiile sanitare si de incendiu, si Matei Millo Office (instalatii HVAC). In perioada urmatoare, societatea va incepe lucrarile si la ansamblul Marmura Residence, in cadrul caruia va realiza toate instalatiile mecanice. Movi Construct a implinit, anul trecut, 25 de ani de activitate neintrerupta in domeniul comercializarii si instalarii de sisteme HVAC, sanitare si de incendiu la toate tipurile de cladiri.
Interviu cu Radu Parvu (40 de ani), directorul general al Movi Construct si manager cu o experienta profesionala de 17 ani pe piata instalatiilor HVAC/ sanitare/ de incendiu.
 
- Cum evolueaza afacerile companiei in aceasta perioada?
- Din cauza specificului domeniului nostru si a modului de decontare a activitatii de productie, cifra de afaceri inregistrata de companie in 2019 este sensibil mai mica in raport cu 2018 dar, avand in vedere contractele deja semnate si santierele in care lucram, pot sa afirm ca rulajul pentru 2020 va fi considerabil mai mare. Aceasta tendinta confirma politica companiei de crestere constanta, consistenta si sustenabila a afacerii.
 
- Ce obiective aveti in acest an?
- Pentru anul 2020, Movi Construct are ca obiectiv pastrarea tendintei de crestere a afacerii si consolidarea pozitiei pe piata instalatiilor. De asemenea, consideram ca forta de munca calificata si suficienta este o conditie importanta pentru a duce la bun sfarsit atat din punct de vedere al calitatii, cat si al incadrarii in graficul de executie, proiectele in care suntem implicati. De aceea, ne-am propus ca tinta pentru acest an cresterea numarului personalului muncitor cu 20% fata de anul 2019.
 
- Care sunt principalii parteneri ai companiei?
- Colaboram cu multe companii de notorietate din domeniul constructiilor si instalatiilor atat ca beneficiari, cat ca si clienti. Dintre clientii importanti ai companiei putem sa enumeram, fara a ne limita insa doar la acestia, pe Bog’Art, Prime Kapital, Ascon Partners, Ubitech AG, Heberger si altii. De asemenea, suntem distribuitori autorizati sau instalatori parteneri ai unor producatori consacrati din domeniul instalatiilor, cum ar fi Mitsubishi Electric, Grundfos, Rehau, Climaveneta, Hilti.
 
- Cum credeti ca se va dezvolta, in continuare, piata instalatiilor HVAC?
- 2019 a pastrat tendinta de crestere din ultimii ani si, avand in vedere proiectele care urmeaza a fi incepute anul acesta, pot sa spun ca acelasi trend ascendent se va mentine si in anii 2020 si 2021. Este greu sa fac o previziune pentru urmatorii 3-4 ani, din cauza ca piata constructiilor din Romania este sensibila la influentele a extrem de multi factori, in special cei externi. Cresterea acestei piete se datoreaza, in primul rand, numarului mare de proiecte imobiliare care au fost dezvoltate in ultima perioada.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
SSAB
EDIT-Structural
Ubitech
Arduro
BogArt
rigips
ERBASU CONSTRUCT
concelex
strabag nivel 1
siniat
leviatan
theda mar
noark
ness project
quadratum
viarom
CDS
konsent
SIGM
Acvatot 2019
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander