Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - MOVI Construct: Majorare de 50% a afacerilor din 2020, in context de piata incert
MOVI Construct: Majorare de 50% a afacerilor din 2020, in context de piata incert
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 30 Mar 2021 06:24
Movi Construct, companie specializata in livrarea si instalarea de sisteme HVAC, a inregistrat o crestere de aproximativ 50% a cifrei de afaceri din 2020 comparativ cu anul precedent, iar pentru 2021 estimeaza o noua evolutie a business-ului, datorita contractelor semnate si proiectelor in implementare.
"Evolutia din 2020 este o realizare din punctul nostru de vedere, tinand cont de instabilitatea pietei de constructiilor din acel an. Pentru 2021 avem deja contracte semnate si lucram in cadrul unor proiecte ce ne asigura mentinerea pe acest trend crescator al cifrei de afaceri", a declarat Ionut Neagu, directorul executiv al Movi Construct.
In acest moment, compania este implicata in sase proiecte, cele mai importante fiind Marmura Residence - ansamblu rezidential de 450 apartamente din zona Bucurestii Noi, Miro Offices - cladire de birouri cu o suprafata inchiriabila de 22.850 mp, Globalworth Square Office Building - imobil de birouri cu o suprafata inchiriabila de 28.400 mp si Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu.
"Printre partenerii cu care lucram in mod constant se afla Bog’Art, cu care derulam in acest moment Square Office Bulding si Miro Offices, iar in trecut am executat Sun Plaza si Renault Buchaerest Conected, dar si Prime Kapital, cu care colaboram la Marmura Residence si am mai lucrat la DN1 Value Center. Pentru anul 2021 ne propunem sa implementam in cadrul proiectelor pe care le executam si in echipa valorile care dorim sa devina definitorii pentru compania noastra. Acestea sunt profesionalismul, calitatea superioara a lucrarilor executate, atitudinea constructiva in raport cu beneficiarul si celelate firme implicate in proiecte si incadrarea in termenele de executie asumate. Odata cu respectarea acestora consideram ca o sa vina si recunoastrerea, ceea ce ne va ajuta sa ne consolidam pozitia pe piata si sa fim in continuare unul dintre pionii importati ai pietei de instalatii din Bucuresti", a declarat Ionut Neagu.
Pentru Movi Construct, anul 2020 a fost unul plin de provocari si incertitudine, impactul pandemiei fiind resimtit mai ales in prima parte a anului. Pentru compania noastra, inceputul lui 2020 a fost promitator, dupa care pandemia Covid-19 a incetinit mult ritmul lucrarilor, unele proiecte intrand in stand-by pana in toamna, cand piata a inceput sa-si revina treptat. Chiar daca a fost un an destul de greu pentru sectorul de constructii si multe lucrari au fost stopate o perioada, firma noastra a reusit sa adapteze din mers problemelor generate de criza, prin contractarea de lucrari care ne-au asigurat continuitatea necesara intr-o conjunctura caracterizata de incertitudine. Actualmente, se pare ca piata constructiilor si-a revenit, sunt destule proiecte care au inceput deja sau care sunt pe cale sa demareze in perioada urmatoare, iar daca se va pastra acest ritm, exista premise ca in urmatorii ani sa avem in continuare o crestere a cifrei de afaceri. Sunt tot mai multi investitori care doresc sa construiasca cladiri «verzi», incercand sa obtina certificari de tip LEED sau BREEAM, in special pentru cladirile de birouri, intrucat utilizarea tehnologilor sustenabile creste gradul de ocupare si implicit valoarea acestora. Aceasta indica o tendinta de crestere a proiectelor verzi, cel putin pe partea de birouri si spatii comerciale", a mai precizat managerul Movi Construct.
Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata instalatiilor, compania comercializeaza si instaleaza sisteme de climatizare (incalzire si racire), ventilatie cu sau fara aport de aer proaspat, instalatii sanitare si incendiu pentru spatii de birouri, spatii comerciale, hoteluri, locuinte, hale industriale, hale frigorifice si spatii de refrigerare. Echipamentele furnizate provin de la producatori de prestigiu din Europa.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Ubitech
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
quadratum
theda mar
EDIT-Structural
noark
viarom
strabag nivel 1
rigips
konsent
siniat
MAKITA
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander