Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - RAMBOLL va actualiza Master Planul Integrat al municipiului Bucuresti
RAMBOLL va actualiza Master Planul Integrat al municipiului Bucuresti
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 13 Mar 2017 16:26
Compania de inginerie, design si consultanta Ramboll Romania, parte a grupului danez Ramboll, va actualiza Master Planul Integrat al municipiului Bucuresti, document ce va fi utilizat in vederea imbunatatirii sistemului de alimentare cu apa si canalizare din Capitala. Proiectul actualizat va include recomandari pentru viitoarele investitii in infrastructura utilitara, precum si masuri de adaptare la schimbarile climatice.
Recomandarile si investitiile ce vor fi prevazute prin Master Plan vor fi utilizate de compania Apa Nova Bucuresti pentru eficientizarea serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare Capitala. Obiectivul principal al proiectului este reprezentat de definirea strategiei si a planului de actiune, astfel incat sa se implementeze cele mai eficiente masuri necesare dezvoltarii unui sistem de alimentare cu apa si canalizare durabil pentru municipiul Bucuresti si zonele limitrofe.
"Proiectul include o analiza atat a caracteristicilor naturale, cat si a celor socio-economice ale zonei, referitoare la consumul de apa si la deversarea apelor uzate. Vom face, de asemenea, o evaluare riguroasa a serviciilor furnizate de Apa Nova Bucuresti. Pornind de la aceste observatii, vom identifica sectoarele care vor fi imbunatatite, dezvoltate si diversificate si vom elabora un plan de investitii pe termen scurt, mediu si lung", a declarat Silviu Stoica, directorul general al Ramboll in Romania.
Totodata, Master Planul va include si propuneri referitoare la masurile de adaptare la schimbarile climatice si gestionarea riscurilor la inundatii, precum si un audit al infrastructurii de alimentare cu apa si canalizare si o evaluare a managementului activelor.
Proiectul a fost lansat in luna ianuarie 2017 si va fi implementat in aproximativ 14 luni, urmand a fi definitivat in primul trimestru al anului 2018.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
noark
konsent
theda mar
rigips
quadratum
siniat
MAKITA
Arduro
concelex
SIGM
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Ubitech
viarom
Acvatot 2019
BogArt
SSAB
strabag nivel 1
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander