Agenda Constructiilor
Sambata, 06 Iunie 2020
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ROMSTAL ia masuri de siguranta in magazine si faciliteaza lucrul la distanta
ROMSTAL ia masuri de siguranta in magazine si faciliteaza lucrul la distanta
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 06 Apr 2020 06:42
Distribuitorul de sisteme si echipamente de instalatii Romstal Imex a anuntat ca isi continua activitatea in cele circa 100 de magazine proprii si in regim de franciza pe care le detine la nivel national, dar cu implementarea de masuri de siguranta foarte stricte in contextul pandemiei de coronavirus. Compania precizeaza ca detine stocuri suficiente pentru a acoperi comenzile in aceasta perioada.
Printre primele masuri luate de companie a fost mobilizarea angajatilor din departamentele suport sa lucreze de acasa, inca de la primele semne ale declansarii epidemiei de Covid-19 in Romania.
In ceea ce priveste activitatea celor aproape 100 de magazine, conducerea Romstal Imex a luat o serie de masuri preventive si de siguranta:
"- Am inchis zonele de autoservire, pentru a minimiza contactul intre clienti si angajatii Romstal. Am inchis in weekend toate magazinele Romstal. Am inchis magazinele care functioneaza in centrele comerciale.
- Am amenajat zone exterioare pentru predarea produselor catre clienti, fara contact direct si cu riscuri minime de expunere la virusi.
- La intrarea in fiecare magazin am instalat dozatoare cu dezinfectant pentru maini. Orice persoana care intra in magazine isi dezinfecteaza mainile.
- Si in interiorul showroom-urilor am amenajat numeroase zone pentru dezinfectarea mainilor.
- Consilierii din magazine poarta masti medicinale de protectie si manusi.
- Discutiile cu clientii care au nevoie de consiliere in magazine se poarta de la o distanta de minim 2 metri.
- La intrarea in companie tuturor persoanelor li se masoara temperatura pentru a preveni accesul celor care au posibile probleme de sanatate.
- La toate casele de marcat si birourile de facturare am montat pereti din sticla pentru a proteja persoanele care lucreaza in aceste zone", se arata intr-o comunicare Romstal.
In plus, compania incurajeaza lucrul la distanta, printr-o serie de aplicatii digitale care faciliteaza comunicarea si realizarea achizitiilor.
"Agentii Romstal preiau comenzile de la instalatori chiar si prin SMS, mail sau WhatsApp, urmand ca apoi sa le livreze gratuit pe santiere. De asemenea, se pot plasa comenzi pe platformele www.romstal.ro, www.romstalpartener.ro sau telefonic. Pentu toate comenzile plasate online, clientii beneficiaza de livrare EXPRES gratuita si in aceeasi zi, in conditii de maxima siguranta", mai precizeaza conducerea retelei comerciale.
De asemenea, tot pentru facilitarea colaborarii la distanta, Romstal a lansat o platforma speciala, prin care clientii pot cere oferte sau pot contacta consilieri virtuali specializati (https://www.proiectulmeu.romstal.ro/), precum si un microsite dedicat Covid-19, cu sfaturi, anunturi, masuri, solutii pentru aceasta perioada (https://www.romstal.ro/comunicare/).
Romstal Imex este una dintre cele mai mari retele de comercializare a sistemelor si echipamentelor de instalatii din Romania, cu circa 100 de magazine, afaceri anuale de 140 milioane de euro si peste 1.100 de angajati, conform datelor publice disponibile pentru 2018.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamCOVID-19C4E FORUMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere