Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - ROMSTAL ia masuri de siguranta in magazine si faciliteaza lucrul la distanta
ROMSTAL ia masuri de siguranta in magazine si faciliteaza lucrul la distanta
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 06 Apr 2020 05:42
Distribuitorul de sisteme si echipamente de instalatii Romstal Imex a anuntat ca isi continua activitatea in cele circa 100 de magazine proprii si in regim de franciza pe care le detine la nivel national, dar cu implementarea de masuri de siguranta foarte stricte in contextul pandemiei de coronavirus. Compania precizeaza ca detine stocuri suficiente pentru a acoperi comenzile in aceasta perioada.
Printre primele masuri luate de companie a fost mobilizarea angajatilor din departamentele suport sa lucreze de acasa, inca de la primele semne ale declansarii epidemiei de Covid-19 in Romania.
In ceea ce priveste activitatea celor aproape 100 de magazine, conducerea Romstal Imex a luat o serie de masuri preventive si de siguranta:
"- Am inchis zonele de autoservire, pentru a minimiza contactul intre clienti si angajatii Romstal. Am inchis in weekend toate magazinele Romstal. Am inchis magazinele care functioneaza in centrele comerciale.
- Am amenajat zone exterioare pentru predarea produselor catre clienti, fara contact direct si cu riscuri minime de expunere la virusi.
- La intrarea in fiecare magazin am instalat dozatoare cu dezinfectant pentru maini. Orice persoana care intra in magazine isi dezinfecteaza mainile.
- Si in interiorul showroom-urilor am amenajat numeroase zone pentru dezinfectarea mainilor.
- Consilierii din magazine poarta masti medicinale de protectie si manusi.
- Discutiile cu clientii care au nevoie de consiliere in magazine se poarta de la o distanta de minim 2 metri.
- La intrarea in companie tuturor persoanelor li se masoara temperatura pentru a preveni accesul celor care au posibile probleme de sanatate.
- La toate casele de marcat si birourile de facturare am montat pereti din sticla pentru a proteja persoanele care lucreaza in aceste zone", se arata intr-o comunicare Romstal.
In plus, compania incurajeaza lucrul la distanta, printr-o serie de aplicatii digitale care faciliteaza comunicarea si realizarea achizitiilor.
"Agentii Romstal preiau comenzile de la instalatori chiar si prin SMS, mail sau WhatsApp, urmand ca apoi sa le livreze gratuit pe santiere. De asemenea, se pot plasa comenzi pe platformele www.romstal.ro, www.romstalpartener.ro sau telefonic. Pentu toate comenzile plasate online, clientii beneficiaza de livrare EXPRES gratuita si in aceeasi zi, in conditii de maxima siguranta", mai precizeaza conducerea retelei comerciale.
De asemenea, tot pentru facilitarea colaborarii la distanta, Romstal a lansat o platforma speciala, prin care clientii pot cere oferte sau pot contacta consilieri virtuali specializati (https://www.proiectulmeu.romstal.ro/), precum si un microsite dedicat Covid-19, cu sfaturi, anunturi, masuri, solutii pentru aceasta perioada (https://www.romstal.ro/comunicare/).
Romstal Imex este una dintre cele mai mari retele de comercializare a sistemelor si echipamentelor de instalatii din Romania, cu circa 100 de magazine, afaceri anuale de 140 milioane de euro si peste 1.100 de angajati, conform datelor publice disponibile pentru 2018.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulman and machineALLBIMhiltiTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
leviatan
viarom
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
BALTIC
theda mar
MAKITA
CELCO 2020
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CDS
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023