Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - STEINZEUG-KERAMO: Crestere de 6% in primul an de functionare a reprezentantei
STEINZEUG-KERAMO: Crestere de 6% in primul an de functionare a reprezentantei
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 14 Mar 2016 14:10
Steinzeug-Keramo, lider european in productia de tuburi si fitinguri din ceramica vitrificata pentru evacuarea apelor reziduale si parte a grupului austriac Wienerberger, a deschis un birou de reprezentare in Romania in 2015, afacerile companiei majorandu-se cu 6% fata de nivelul din 2014. "Cresterea inregistrata anul trecut s-a datorat, preponderent, presiunii impuse de finalizarea proiectelor finantate din fonduri europene. Compania noastra a implementat cu succes sistemele de canalizare gravitationale din tuburi de ceramica vitrificata de inalta calitate, destinate aplicatiilor de tip sant deschis/ inchis, in cadrul proiectelor de investitii destinate axelor de mediu, avand ca obiectiv atingerea celor mai inalte standarde de siguranta si sustenabilitate in evacuarea apelor uzate", a declarat Ionut Leonte, District Sales Manager in cadrul Steinzeug-Keramo NV - Reprezentanta.
In perioada urmatoare, conducerea filialei locale a companiei vizeaza consolidarea si dezvoltarea pe piata locala de profil, prin promovarea sistemelor de canalizare cu tuburi de ceramica vitrificata, avand ca fundament cei trei piloni ai ecologiei, sustenabilitatii si responsabilitatii sociale. "Ne dorim sa devenim un partener profesional de incredere, prin acoperirea unui pachet complet de solutii, incepand cu asistenta tehnica acordata in proiectare, cu un portofoliu complet de ceramica vitrificata (tuburi/ camine/ accesorii) destinat realizarii sistemelor de canalizare, pana la asigurarea de asistenta tehnica la instalarea si operarea unor astfel de sisteme", a mai spus reprezentantul companiei.
Potrivit managerului, piata locala de profil este, in prezent, influentata pozitiv de cresterea nivelului concurential, indus de accesarea acestui domeniu de catre noi producatori, cu tehnologii inovatoare, in contextul in care cresterea nivelului de investitii in programele de mediu cofinatate din fonduri europene a permis beneficiarilor demararea unui amplu proces de retehnologizare, corelat cerintelor actuale impuse de UE.
"Intervalul 2016-2017 va aduce o scadere de circa 50% fata de nivelul din 2015 a segmentului de tubulatura, ca urmare a stagnarii investitiilor finantate din fonduri europene, intervalul mentionat fiind destinat proiectarii si licitatiilor. Perioada 2018-2020 va aduce o evolutie optima, datorata demararii executiei lucrarilor, ce se va prelungi pana in 2023", estimeaza Ionut Leonte.
***
Produsele importate in Romania provin de la cele trei fabrici detinute de Steinzeug-Keramo in Germania si Belgia. Reprezentanta locala a fost deschisa anul trecut, ca urmare a dezvoltarii operatiunilor in intreaga regiune de sud-est a Europei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
ness project
viarom
strabag nivel 1
quadratum
CDS
SSAB
leviatan
theda mar
siniat
Arduro
concelex
CONCEPT STRUCTURE
rigips
Ubitech
SIGM
Acvatot 2019
konsent
EDIT-Structural
BogArt

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander