Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - VTS: Majorare de peste 60% a cifrei de afaceri in 2020 si noi prognoze de crestere
VTS: Majorare de peste 60% a cifrei de afaceri in 2020 si noi prognoze de crestere
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 31 Mar 2021 06:36
VTS Romania, reprezentanta grupului VTS cu sediul central in Luxemburg si lider global in productia de unitati de tratare a aerului, a traversat o perioada deosebit de favorabila in 2020, inregistand o crestere de 60% a cifrei de afaceri, de la 7,5 milioane de lei in 2019 la 12,5 milioane de lei anul trecut. Proiectia pentru 2021 indica mentinerea trendului ascendent, avand in vedere rezultatele primelor doua luni din an - cele mai bune din ultimul deceniu, precum si decizia majora de a spori substantial portofoliul de produse in primavara lui 2021, prin adaugarea de sisteme complementare celor comercializate sub marca VTS.
"In 2020, s-a putut observa in cadrul firmei noastre o crestere semnificativa fata de perioada anterioara a cererilor de oferta atat din punct de vedere al numarului de proiecte noi, cat si al valorii acestora. Prin prisma vanzarilor cresterea din 2020 a fost importanta, considerand ca marirea, dar mai ales stabilizarea echipei de vanzari, a adus un plus. Avand in vedere contextul pandemic, previziunile pentru 2021 sunt de usoara scadere sau stagnare a pietei HVAC. Din cauza mutarii relativ masive a fortei de munca catre conceptul de «remote working», o parte dintre investitori vor afisa o oarecare reticenta in dezvoltarea de noi spatii care sa necesite instalatii de aer proaspat, cum ar fi cladirile de birouri - un sector esential pentru noi. Evolutia recenta a scenei medicale ne face sa gandim cu optimism la un sfarsit cat mai apropiat al pandemiei, motiv pentru care previziunile pentru perioada 2022-2025 sunt de crestere a industriei HVAC. O premisa notabila a dezvoltarii acesteia ar putea fi legata de infiintarea unui program national care sa sustina imbunatatirea calitatii aerului respirat in interior in spatiile nou construite din segmentul rezidential, complementar masurilor ce vizeaza calitatea aerului. In incercarea de a obtine o buna eficienta energetica, constructiile noi se concentreaza asupra etanseizarii spatiilor inchise, prin crearea de bariere puternice prin termosisteme, ansambluri de tamplarie termoizolanta etc., fapt ce creeaza in mod automat o nevoie mai ridicata de aer proaspat in incinte", a declarat Cosmin Radulescu, managing director VTS Romania.
In prezent, compania deruleaza o serie de proiecte importante ce acopera diverse sectoare si zone din tara, cateva dintre cele mai semnificative din punct de vedere al dimensiunii fiind o fabrica de productie in vestul tarii, o unitate de panificatie in zona Munteniei si un spital in zona Moldovei.
"In cadrul proiectelor ce includ centrale de tratare a aerului colaboram cu firme renumite din domeniul instalatiilor, in paralel dezvoltand parteneriate solide cu toti ceilalti factori implicati in gestionarea proiectelor - antreprenori generali, companii de consultanta, proiectare, investitii etc. Structura noastra de distributie este impartita in doua: intalniri directe intre expertii nostri si companiile mai sus mentionate, respectiv si o retea de solida de parteneri, alcatuita din firme cu nume sonore, ce comercializeaza echipamentele noastre din gama VTS EuroHeat (perdele de aer cald si aeroterme). Un alt obiectiv in afara celui legat de portofoliu este constituit de investitia in stocuri pentru echipamentele din gama VTS Euroheat - perdele de aer cald si aeroterme - in vederea micsorarii considerabile timpului mediu de livrare. De asemenea, ne propunem sa ne adaptam strategia interna si sa ne dozam optim efortul pentru a raspunde cat mai eficient cerintelor pietei", a precizat reprezentantul VTS Romania.
***
De la sediul central din Luxemburg, VTS conduce intreaga structura comerciala, localizata in peste 20 de tari in intreaga lume. Centralele de tratare a aerului fabricate de grup functioneaza in peste 100.000 de cladiri din intreaga lume, oferind conditii optime de temperatura in hoteluri, centre comerciale, precum si cladiri industriale sau institutii publice.
Grupul deruleaza activitati pe 6 continente, in 61 de tari, avand peste 350 de reprezentanti in intreaga lume.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
konsent
MAKITA
ness project
viarom
CDS
theda mar
leviatan
SSAB
noark
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
concelex
SIGM
rigips
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
Arduro
Ubitech
EDIT-Structural
quadratum

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander