Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - WILO investeste 6,9 milioane de euro si realizeaza un centru regional in Capitala
WILO investeste 6,9 milioane de euro si realizeaza un centru regional in Capitala
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 28 Iul 2020 12:10
Grupul Wilo, unul dintre liderii globali ai sectorului pompelor de inalta tehnologie, a finalizat noul sediu al companiei in Romania. Cladirea inteligenta din Soseaua Odai 24, Otopeni, adaposteste Hub-ul Regional de unde operatiunile companiei vor fi gestionate pentru 10 tari.
Astfel, dupa 18 luni de la demararea proiectului de constructie, prin noua locatie cu birouri moderne construite pe o suprafata de 1800 mp si spatii pentru servicii de depozitare, asamblare si reparatii, extinse pe 2700 mp, Romania devine un centru important de coordonare a activitatilor logistice si de asamblare ale Wilo din zona europeana, certificat de Grupul Wilo SE.
Sediul a fost dat in folosinta in luna iulie, iar evenimentul official de deschidere, la care vor participa membrii din boardul Wilo SE, este programat pentru toamna acestui an.
Standarde inalte, semnificatii strategice in regiune
”Acest proiect, prin extinderea sa functionala, are un rol strategic pentru Wilo in Europa de Est. Investitia de 6,9 milioane de euro este puternic ancorata in parteneriatele de dezvoltare din zona, pentru a raspunde cu succes si promptitudine cererilor de servicii si solutii pentru instalatiile de incalzire, climatizare si racire, alimentarii cu apa si evacuarii apei uzate, din Romania si regiune.
In mod special in aceasta perioada plina de provocari sociale si economice, ne-am asumat si ne vom asuma mai departe, cu toata seriozitatea, misiunea de a continua proiectele strategice demarate in Romania din devotament pentru partenerii si clientii Wilo.” - Gabriel Nita, Managing Director Wilo Romania & Moldova.
O cladire a viitorului: moderna, eficienta, sustenabila
Noul sediu aduce plus-valoare actiunilor care demonstreaza consecvent angajamentul companiei pentru anul 2020: ”Wilo brings the future”/ ”Wilo aduce viitorul”. In timp ce constructia indeplineste standardele unei cladiri eficiente energetic, fatada de sticla asigura utilizarea optima a luminii naturale pentru toate spatiile de lucru, salile de sedinta, de prezentare ori pentru zonele de relaxare si networking.
”Ne propunem ca hub-ul Wilo sa devina foarte curand un reper pentru proiectele din industria noastra. Este conceput astfel incat sa asigure cele mai bune conditii pentru o gama larga de activitati: de la cele comerciale si de comunicare de rutina, la demonstratii si traininguri creative si eficiente, atat de importante pentru inovatia ce caracterizeaza initiativele, produsele si serviciile Wilo.” - Mariana Corlaci, Marketing Manager Wilo Romania.
Un altfel de ”bun-venit”: in viitor!
Designul modern al noii cladiri se aliniaza valorilor companiei: clientul, in centrul actiunilor Wilo. Receptia primitoare, luminoasa, spatiile verzi de bun venit si networking, cafeneaua, ariile modulare dedicate prezentarilor, trainingurilor si evenimentelor si zona interactiva care serveste drept showroom digitalizat pentru prezentarea solutiilor Wilo - toate incurajeaza comunicarea deschisa si invita la descoperirea universului Wilo printr-o mai buna cunoastere si interactiune cu oamenii, mediul si produsele.
Noile birouri Wilo, catalizatori ai ingeniozitatii si lucrului in echipa
„La Wilo, cheia succesului o reprezinta oamenii care isi folosesc inventivitatea si experienta alaturi de companie. Asa ca din punctul 0 al demararii acestui proiect local, in inima conceptului de design a stat echipa. 18 luni mai tarziu, suntem in fata unui hub modern, inteligent, cu functionalitati de top, pregatit sa sustina obiectivele strategice regionale.” - Gina Ana, Manager Operatiuni Wilo Romania.
Birourile luminoase, tehnologizate, deschise, moderne si flexibile ofera, in cei 1800 mp, spatiu pentru creativitate, intalniri, oportunitati de schimb ad-hoc de idei si solutii, precum si posibilitati de retragere pentru lucru individual. Conceptul modern de birou echipat ergonomic, cu zone mobile, cu integrari de functionalitati tehnologice de ultima generatie, ia in considerare nevoile de comunicare si lucru in echipa, pentru procese optimizate la nivel de interactivitate, flexibilitate si productivitate.
Noul sediu Wilo, in cifre
6,9 milioane euro - Total investitie
18 luni - Durata constructiei
1,800 mp - Suprafata birourilor moderne
2,700 mp - Zonele de asamblare, service, depozit si ambalare
8 linii de asamblare - capacitate de productie extinsa
 
ALLBIMman and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Acvatot 2019
BALTIC
strabag nivel 1
leviatan
rigips
grundfos
leviatan
noark
viarom
MAKITA
FRONTALE
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica