Agenda Constructiilor
Marti, 25 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - WILO: Noua campanie dedicata solutiilor eficiente de apa rece pentru proiecte
WILO: Noua campanie dedicata solutiilor eficiente de apa rece pentru proiecte
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Stelian DINCA 16 Mar 2023 12:17
Wilo aduce apa acolo unde este nevoie de ea, folosind cele mai inovatoare tehnologii, de mai bine de 150 de ani. Acordand o atentie deosebita sustenabilitatii si eficientei energetice, Wilo lanseaza o noua serie de pompe de apa inteligente si prietenoase cu mediul, cu scopul de a economisi energie. Prin noua campanie dedicata pompelor de apa rece, Caring for water. With Passion., Wilo Romania vine in intampinarea clientilor sai cu cele mai bune pompe de alimentare cu apa, drenaj si apa uzata, la preturi avantajoase. Wilo isi pastreaza angajamentul de a oferi solutii durabile, care sa fie potrivite tuturor proiectelor, sa imbunatateasca vietile oamenilor si sa contribuie activ la protejarea celei mai pretioase resurse: apa.
 
Unitate in sustenabilitate
“Wilo este mereu cu un pas inainte pentru a raspunde activ la cele mai mari provocari ale lumii de astazi si a veni cu solutii sustenabile pentru lumea de maine.” – Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo Romania.
Grupul Wilo isi dedica o mare parte din resurse pentru a raspunde provocarilor actuale referitoare la protectia mediului si sustenabilitate. Astfel, a definit cinci megatrenduri, globalizarea 2.0, urbanizarea, deficitul de apa, de energie si schimbarile climatice, pe baza carora sunt dezvoltate solutiile viitorului.
 
 
“Cea mai mare provocare este legata de criza energetica. Cresterea cererii de energie pe de o parte si rata limitata de productie de combustibil pe de alta parte au creat o penurie globala de energie. La Wilo, transformam aceasta mare provocare intr-o oportunitate de schimbare in bine. Ne concentram pe dezvoltarea de produse eficiente din punct de vedere energetic, retele inteligente si energii regenerabile in abordarea deficitului energetic. Acest obiectiv include si dezvoltarea de noi solutii tehnologice, cum ar fi hidrogenul verde”, detaliaza Mihai Cojocaru, Manager de Productie – Wilo Romania.
De asemenea, infrastructura apei joaca un rol cheie in toate domeniile, iar Wilo este cunoscut ca un pionier in domeniul tehnologiei pompelor de inalta eficienta intr-o gama larga de domenii de utilizare.
“Pasiunea membrilor echipei Wilo consta in dezvoltarea produselor inovatoare si a solutiilor integrate pentru tot circuitul apei - de la extractia acesteia la distributia in cladiri, de la irigarea hectarelor de teren pana la tratarea apei uzate. Spiritul neobosit de pionier este cel care ne determina sa fim mai buni decat in ziua precedenta si sa raspundem in mod curajos tuturor provocarilor impuse de vremurile prezente.” – Mariana Corlaci, Marketing Manager, Wilo Romania.
 
Portofoliu modern, sustenabil, orientat spre viitor
Produsele Wilo respecta toate standardele europene, locale, dar si ale Grupului Wilo, fiind conforme atat cu Directiva de Masini 2006/ 42EC, Directiva pentru Compatibilitate Electromagnetica 2014/ 30/ EU, cat si cu alte standarde armonizate.
O abordare holistica pentru a contracara provocarile ridicate de megatrendurile identificate necesita un portofoliu modern, sustenabil si orientat spre viitor. Grupul Wilo o demonstreaza continuu, prin concentrarea eforturilor asupra gasirii de solutii noi, calitative si inalt tehnologizate, cum este exemplul Wilo - PB BOOST FIRST, o pompa centrifuga pentru alimentarea automata cu apa si cresterea presiunii, inclusa in promotia pompelor pentru apa rece 2023, prin extinderea pachetelor de servicii si prin digitalizare.
 
 
In plus, „sistemele inteligente de infrastructura a apei nu sunt utile doar cu scopul reducerii costurilor de intretinere, ci prezinta avantaje considerabile si in asigurarea eficientei energetice si a fiabilitatii operationale. Datorita celei mai recente tehnologii a motoarelor si a posibilitatilor excelente de reglaj, produsele noastre permit economii de energie electrica de pana la 80% (in functie de utilizare) in comparatie cu pompele invechite, fara reglaj.”, adauga Bogdan Grosu – Service Manager, Wilo Romania.
2023 este un an deosebit pentru Wilo Romania. De 25 de ani, Wilo este un furnizor excelent de solutii pentru proiecte inteligente si eficiente in protejarea resurselor de apa, in tara noastra. Aniversarea de 25 de ani constituie un punct de referinta important si contribuie la planul de actiune al Wilo de a-si consolida pozitia de lider in tehnologie care pune accentul pe sustenabilitate, inovatie si eficienta.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
noark
concelex
leviatan
BogArt
CDS
Acvatot 2019
siniat
konsent
MAKITA
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
ness project
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
strabag nivel 1
theda mar
quadratum

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander