Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - ADREM aniverseaza 30 de ani de activitate in domeniile energetic si metalurgic
ADREM aniverseaza 30 de ani de activitate in domeniile energetic si metalurgic
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 20 Dec 2022 12:17
Grupul antreprenorial Adrem implineste luna aceasta 30 de ani de activitate si impact in industria enegetica. De 30 de ani, Adrem contribuie la dezvoltarea industriei metalurgice la nivel mondial, la dezvoltarea industriei de energie si la tranzitia energetica a Romaniei, cu angajamentul pe termen lung pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, pentru dezvoltarea sustenabila si sprijinirea tarii noastre in tranzitia spre o societate mai responsabila in raport cu oamenii, cu mediul in care traim si cu resursele pe care le utilizam.
Compania Adrem a fost fondata in 1992 de Adrian Bodea, care a pornit la drum cu visul de retehnologizare a industriei romanesti, dupa care s-a alaturat si fratele lui, Corneliu Bodea, care astazi este CEO-ul grupului Adrem. Impreuna la bine si la greu, cei doi frati au dus Adrem in topurile companiilor din industriile de metalurgie si energie, avand un rol definitoriu in tranzitia energetica, sprijinind trecerea de la un sistem invechit bazat pe combustibili fosili la un sistem modern, sustenabil, eficient si automatizat.
“Ma bucur ca dupa 30 de ani, pot sa spun ca mi-am indeplinit visul. Am adus inovatii pe piata, am contribuit la dezvoltarea economiei si societatii noastre si am contribuit la modernizarea sistemului metalurgic si energetic din tarile in care activam. Suntem mandri, emotionati si totodata recunoscatori pentru tot ceea am facut pana acum cu grija si respect fata de mediu si comunitati. Sper ca in urmatorii 30 de ani, prin implicarea tuturor, sa asistam la o industrie sustenabila, la un mediu mai curat, la un viitor mai verde si la o planeta infloritoare pe care sa le lasam mostenire copiilor nostri.”, a spus Adrian Bodea, fondatorul Adrem.
“Sunt extrem de emotionat si recunoscator ca am ajuns la 30 de ani de activitate. Suntem intr-un moment de maturitate, implinire, stabilitate, cand ne regandim prioritatile. Ma bucur ca in acest timp am reusit sa contribuim la modernizarea sistemului energetic si la dezvoltarea unei industrii vitale asa cum este energia. Pentru ca energia are o valoare inestimabila, ea reprezinta viata, ne asigura confortul si ne ofera experiente extraordinare pe care nu le-am fi trait altfel. Insa trebuie sa facem si noi ceva. Trebuie sa fim responsabili si sa avem grija de resursele pe care planeta le ofera, trebuie sa avem respect pentru mediu si pentru cei din jurul nostru. De aceea, pe termen lung, ne-am luat angajamentul pentru lupta impotriva schimbarilor climatice, pentru dezvoltarea sustenabila si sprijinirea Romaniei in tranzitia energetica, pentru contributia noastra la o planeta mai curata, mai primitoare, mai frumoasa pentru viitorul nostru si al generatiilor urmatoare.”, a spus Corneliu Bodea, CEO Adrem.
Suntem recunoscatori pentru ultimii 30 de ani si increzatori pentru urmatorii 30
Din 1992, Adrem furnizeaza instalatii de degazare si echipamente metalurgice la nivel global, cu peste 50% din market share in domeniu, cu activitate pe patru continente. In momentul de fata, compania are in portofoliu peste 40 de instalatii de degazare si peste 300 de echipamente metalurgice, dar si o tehnologie unica in lume, patentata, de vidare a otelului lichid.
Totodata, Adrem are in portofoliu printre cele mai mari proiecte de securitate energetica din Romania si din regiune: automatizarea gazoductului BRUA (Bulgaria-Romania-Ungaria-Austria); automatizarea conductei de transport gaze naturale DN600 Ungheni – Chisinau, care s-a dovedit vitala in actualul context de conflict militar in regiune; si automatizarea noii statii de masurare gaze naturale de la Isaccea, bidirectionala, capabila sa asigure importul si exportul de gaze naturale din Ucraina spre Bulgaria si invers. Proiectele de digitalizare a retelelor inteligente, energie regenerabila si e-mobilitatea raman o prioritate pentru urmatorii ani si contributia Adrem la dezvoltarea Romaniei.
 
Adrem 30 in cifre
- peste 6.200 de parteneriate durabile cu firme romanesti si straine
- peste 1.000.000 de contoare inteligente instalate la nivel national
- peste 90 milioane de euro in salarii pentru angajatii din Romania si Elvetia
- aproape 60 milioane euro sprijin in comunitati
- peste 1000 de angajati la nivel national
- peste 200 de copii s-au nascut in familia Adrem, la nivel national
In Romania, grupul Adrem este structurat pentru a atinge cele trei obiective majore ale luptei impotriva schimbarilor climatice: decarbonizarea, descentralizarea productiei de energie si digitalizarea industriei, setate la nivel european. Acesta ofera produse, servicii si solutii pentru eficienta energetica si consum inteligent, dedicate domeniului energetic.
“Adevarata provocare pe care omenirea o are astazi este lupta impotriva schimbarilor climatice, care trebuie sustinuta printr-o modificare a mentalitatii in legatura cu energia, cu importanta ei, si cu modul in care trebuie sa o producem si sa o consumam. Adrem joaca un rol esential in pregatirea Romaniei pentru tranzitia energetica si in schimbarea de mentalitate catre un consum sustenabil. De aceea, pe termen lung, ne-am luat angajamentul pentru dezvoltarea durabila si sprijinirea Romaniei in tranzitia energetica, cu accent pe lupta impotriva schimbarilor climatice, respect fata de mediul si de societatea noastra, pentru o planeta mai curata.”, a completat Corneliu Bodea, CEO Adrem.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
rigips
quadratum
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
concelex
viarom
top 500
CONCEPT STRUCTURE
CDS
noark
top 500
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu