Agenda Constructiilor
Vineri, 14 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - APPCR: Parteneriat cu UPB pentru dezvoltarea competentelor in domeniul tehnic
APPCR: Parteneriat cu UPB pentru dezvoltarea competentelor in domeniul tehnic
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Stelian DINCA 23 Ian 2023 14:05
Asociatia Profesionala a Producatorilor de Cabluri din Romania (APPCR) anunta incheierea unui parteneriat cu Universitatea Politehnica din Bucuresti (UPB), cu durata de patru ani. Prin acesta, cele doua importante organizatii isi propun sa exploreze si sustina initiative, obiective si actiuni de interes comun, prioritatea fiind cresterea calitatii si relevantei educatiei si formarii studentilor si absolventilor pe piata muncii.
"Parteneriatul dintre o organizatie puternica, cu jucatori importanti din cadrul industriei, si o institutie cu influenta majora asupra formarii viitorilor specialisti din domeniu este o asigurare pentru un viitor profesionist, capabil sa genereze solutii adaptate unei societati moderne, in pas cu evolutia tehnologica mondiala. Avem mare incredere in potentialul studentilor formati in cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, careia ii multumim pentru deschiderea de a construi proiecte comune", declara domnul Cristian Gheorghe, Presedintele APPCR.
"Acordul de colaborare cu APPCR pune o temelie importanta la dezvoltarea fortei de munca din domeniile tehnice si la asigurarea continuitatii unei industrii competitive, cu o evolutie semnificativa in Romania. Prin parteneriatul cu APPCR ne propunem mai multe obiective majore, precum dezvoltarea unor proiecte de cercetare-dezvoltare prin care sa incurajam inovarea, cercetarea stiintifica si dezvoltarea tehnologica, in domenii de interes pentru societate. Credem ca sprijinirea studentilor in vederea obtinerii unor stagii de practica, internship-uri si vizite de studiu in cadrul societatilor membre APPCR joaca un rol important in calitatea activitatii profesionale pe care o vor avea imediat dupa absolvire", spune dl Mihnea Costoiu, Rector UPB.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
quadratum
konsent
Ubitech
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
ness project
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
concelex
EDIT-Structural
siniat
leviatan
strabag nivel 1
viarom
noark

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander