Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - NEI: Peste 70% din productia de energie este utilizata in infrastructura
NEI: Peste 70% din productia de energie este utilizata in infrastructura
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 19 Iul 2011 08:20
Recent, in cadrul grupului Nei Holding a fost infiintata compania Nei Electric Distributie, specializata in distributia si suportul industriei energetice. Primul parteneriat al noii firme a fost incheiat cu Schneider Electric si vizeaza contributia la profesionalizarea si cresterea calitatii serviciilor din domeniul energetic. Despre activitatea noii divizii opineaza, in continuare, Eduard Neicu, vicepresedintele holdingului Nei.
 
Eduard Neicu, vicepresedintele Nei Holding: "Acesta este un pas important in ceea ce priveste consolidarea bazei de «know-how» in domeniul automatizarilor si proiectelor complexe, mai ales daca o cota de 72% din productia de energie este consumata in infrastructura, industrie si cladiri. Astfel, peste 30% din economia de energie se poate obtine prin utilizarea solutiilor alternative de care dispunem. In prezent, experimentam o dezvoltare economica rapida, energia reprezentand factorul-cheie al acestui proces, impunandu-se obtinerea unor performante maxime cu un consum minim de resurse. Urmatorul obiectiv al noii divizii Nei a fost extinderea la nivel international, in acest sens semnand, la finele lunii mai a.c., un protocol de colaborare cu OET ODD, al doilea exportator de energie din Bulgaria. Intelegerea bilaterala presupune realizarea unor activitati de comercializare a energiei electrice, implementarea unor proiecte comune de investitii, precum si constructia si intretinerea unor instalatii din domeniul energetic".
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelACADCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere