Agenda Constructiilor
Joi, 28 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - KNAUF Insulation achizitioneaza fabrica de vata minerala de sticla Gecsat Tarnaveni
KNAUF Insulation achizitioneaza fabrica de vata minerala de sticla Gecsat Tarnaveni
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 26 Ian 2022 13:17
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, anunta semnarea contractului de achizitie a fabricii de vata minerala de sticla Gecsat S.A din Tarnaveni, judetul Mures. Achizitionarea fabricii din Tarnaveni are ca scop sustinerea livrarilor catre clientii Knauf Insulation din pietele in continua crestere din Romania, Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente (CSI).
„Achizitia fabricii din Romania va sprijini obiectivele de crestere ale Knauf Insulation si va oferi o capacitate suplimentara pentru a raspunde cererii tot mai mari pentru solutiile noastre de izolare in regiune”, a declarat Dominique Bossan, CEO Knauf Insulation Europa/Orientul Mijlociu/Asia, membru al Comitetului de management al Grupului Knauf.
„Knauf Insulation intentioneaza sa investeasca in tehnologii de ultima ora si sa modernizeze fabrica din Romania prin alinierea proceselor de fabricatie la standardele noastre, asigurand solutii de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri, oferind in acelasi timp cele mai sigure conditii de lucru posibile pentru angajati, dar si cele mai inalte standarde de responsabilitate ecologica, in conformitate cu angajamentul nostru Pentru o lume mai buna”, a completat Dominique Bossan.
„Fiind o afacere de familie, cu Menschlichkeit (Umanitate) drept una dintre valorile noastre de baza, este foarte important pentru noi sa fim un bun angajator, dar si un exemplu bun pentru comunitatile locale in care activam. In fiecare etapa a procesului de achizitie si de modernizare a fabricii, Knauf Insulation va lucra indeaproape cu echipele din fabrica, comunitatea locala si autoritatile.”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation Romania si Bulgaria.
Dupa incheierea tranzactiei, Knauf Insulation are in plan sa investeasca in retehnologizarea liniei de productie din Tarnaveni la standardele Knauf Insulation pentru a produce vata minerala din sticla cu tehnologia inovativa ECOSE®.
Solutiile Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® detin certificarea Eurofins Indoor Air Comfort Gold pentru calitatea aerului din interior, ofera proprietati excelente de izolare termica, fonica si protectie la incendiu si sunt fabricate din sticla reciclata pana la 80%. Vata minerala de sticla Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® este prima din categoria produselor de vata minerala care este certificata oficial in Europa cu eticheta DECLARE.
Potrivit reprezentantilor Knauf Insulation, aceasta achizitie face parte, de asemenea, din angajamentul pe termen lung al Grupului Knauf de a-si dezvolta divizia de produse de izolatie pentru a furniza solutii mai bune in constructii si pentru a raspunde provocarilor de eficienta energetica din urmatorii ani, in conformitate cu angajamentul companiei „Pentru o lume mai buna”. Strategia de sustenabilitate Knauf Insulation „Pentru o lume mai buna” are la baza viziunea companiei de a conduce schimbarea spre solutii de izolare mai bune, care sustin eficienta energetica a cladirilor (inclusiv nZEB - nearly Zero Energy Building, programul Casa eficienta energetic etc).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
leviatan
CDS
strabag nivel 1
BALTIC
theda mar
noark
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Ubitech
grundfos
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica