Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Liniile de productie Lasselsberger din Cluj-Napoca lucreaza la parametri normali
Liniile de productie Lasselsberger din Cluj-Napoca lucreaza la parametri normali
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 24 Mar 2020 11:15
Activitatea pe liniile de productie ale Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, continua la parametri normali, in contextul actual al pandemiei de coronavirus. Conducerea companiei a implementat o serie de masuri stricte de protectie pentru cei 440 de angajati ai fabricii SANEX, din Cluj-Napoca, pentru ca productia zilnica de peste 25.000 de mp de gresie si faianta sa se desfasoare in conditii normale. 
"Sanatatea angajatilor nostri este cel mai important lucru in aceasta perioada dificila, motiv pentru care am implementat o serie de masuri interne pentru siguranta acestora. Printre aceste se numara intensificarea activitatii de igienizare a tuturor spatiilor comune din incinta fabricii, a magazinelor proprii si a microbuzelor care transporta angajatii. Dezinfectam la intervale de timp regulate toate spatiile comune si am oferit manusi de protectie angajatilor care intra in contact cu parteneri externi sau cu documente cu circulatie", a declarat Petrisor Grindeanu, director general al Sanex SA.
Printre masurile luate de Lasselsberger Ceramics Romania se mai numara si limitarea accesului transportatorilor, colaboratorilor si curierilor in incinta fabricii, acestia primind, totodata, materiale de protectie si dezinfectant. In ceea ce priveste vizitele furnizorilor sau ale clientilor care vin din zonele cu risc ridicat, acestea sunt complet interzise. 
Tot pentru protectia angajatilor, anumite activitati intreprinse de companie au fost mutate in mediul online, respectiv delegatiile in si din alte tari au fost inlocuite cu video-conferinte sau cu platforme de comunicare online. In cazul persoanelor angajate, care au copii cu varsta sub 12 ani, acestia pot solicita acordarea de zile libere, in conformitate cu prevederile recent anuntate de autoritati.
***
CESAROM, liderul pietei romanesti de gresie si faianta, este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de aproape 60 de ani. Productia are loc in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger GmbH, unul dintre cei mai mari producatori europeni de placi ceramice (gresie, faianta si decoruri ceramice).
In prezent, capacitatea totala de productie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridica la peste 8 milioane de metri patrati anual, Sanex SA comercializand o gama variata de modele de gresie, faianta si placi decor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Acvatot 2019
siniat
viarom
rigips
EDIT-Structural
MAKITA
leviatan
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
noark
quadratum
concelex
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander