Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ACI CLUJ & Co: Contract de 79 milioane lei pentru Stadionul Arcul de Triumf
ACI CLUJ & Co: Contract de 79 milioane lei pentru Stadionul Arcul de Triumf
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 25 Iul 2018 16:02
Compania Nationala de Investitii (institutie aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice - MDRAP) a semnat la data de 25 iulie 2018 contractul privind executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii ”Stadionul National de Rugby «Arcul de Triumf»” din B-dul Marasti, nr. 18-20, Bucuresti, cu asocierea ACI Cluj SA, SC Dico si Tiganas Birou de Proiectare SRL, SC Athenaeum Construct SA, informeaza un comunicat al MDRAP.
Conform oficialilor ministerului de resort, in urma demararii procedurii de achizitie publica privind atribuirea contractului, prin publicarea anuntului nr. 183811 din 23.03.2018, au fost depuse trei oferte, din partea a trei asocieri:
- asocierea ACI Cluj SA, SC Dico si Tiganas Birou de Proiectare SRL, SC Athenaeum Construct SA;
- asocierea Constructii Erbasu SA, Concelex SRL, Terra Gaz Construct SRL;
- asocierea Porr Construct SRL, Porr Bau GmbH.
Potrivit ofertei castigatoare, valoarea contractului este de 78.655.931,11 lei, fara TVA, cote si taxe, urmand ca, pana la data organizarii Campionatului European de Fotbal EURO 2020, la Bucuresti, stadionul sa indeplineasca toate criteriile in vederea asigurarii conditiilor de antrenament pentru echipele participante.
In perioada imediat urmatoare, va fi emis ordinul privind inceperea serviciilor de proiectare si obtinere a avizelor si autorizatiilor aferente constructiei noii arene.
Viitorul stadion va avea o capacitate de 8.100 de locuri (dintre care 100 de locuri pentru persoane cu dizabilitati) si va indeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, precum si conditiile necesare gazduirii de competitii de rugby la nivel national si international, dupa cum se mai precizeaza in comunicat.
Astfel, arena va beneficia de un teren utilizabil pentru competitii sportive de rugby si fotbal, cu dimensiuni totale de 120 m x 80 m, prevazut cu o suprafata de joc de tip gazon natural hibrid (gazon natural cu fibre artificiale), cu un sistem de drenaj in surplus, incalzire pentru sezonul de iarna, spatii pentru echipe si oficiali (vestiare pentru sportivi si arbitri, spatii pentru mass-media (boxa, sala de conferinte, zona de flash interviu etc.), puncte de prim-ajutor pentru spectatori (la fiecare tribuna), centru de recuperare pentru sportivi (de tip SPA si medicina sportiva cu dotari aferente), post de control anti-doping si spatii administrative.
Lucrarile vor fi finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Compania Nationala de Investitii, in conformitate cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 25/2001, privind infiintarea Companiei Nationale de Investitii CNI - SA, cu modificarile si completarile ulterioare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
top 500
top 500
ERBASU CONSTRUCT
top 500
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
MAKITA
rigips
concelex
noark
FRONTALE
quadratum
theda mar
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu