Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ACO: Pardoseli conform standardelor de igiena
ACO: Pardoseli conform standardelor de igiena
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Mai 2016 16:45
Joi, 26 mai 2016, a avut loc conferinta interactiva „Igiena si pardoseli dincolo de asteptari. Proiectarea igienica a echipamentelor si constructiilor pentru siguranta oamenilor si alimentelor”. Conferinta face parte din campania HygieneFirst initiata de ACO si a fost sustinuta de parteneriatul ACO&BASF.
In cadrul conferintei, gazduita de ACO Academy, a fost organizata o demonstratie practica, unde au fost instalate in scop demonstrativ pardoselile Ucrete (BASF) si gurile de scurgere cu design igienic (ACO). Demonstratia a fost primita cu mult interes de operatorii si proiectantii din industria alimentara.
„Suntem bucurosi ca am oferit colaboratorilor nostri o experienta noua, care sa aduca mai apoape solutiile noastre fata de problemele cu care acestia se confrunta. Aplicatia practica si discursul academic din partrea reprezentantilor EHEDG (Grupul European pentru Proiectarea Igienica) ne-au ajutat sa aratam ca igiena si performanta sunt interdependente. Parteneriatul cu BASF sustine solutia completa: pardoseli si colectarea apelor uzate conform standardelor de igiena. Vom continua sa organizam astfel de conferinte si seminarii practice prin care sa promovam solutii pentru prosperitatea afacerilor, siguranta alimentelor si a oamenilor” a declarat Cristian Neascu, Business Development Manager la ACO Romania.
ACO furnizeaza solutii complexe pentru gestionarea apelor meteorice si a apelor uzate. In prezent, Grupul ACO este prezent in mai mult de 40 de tari si la nivel mondial are 30 de fabrici.
 
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
theda mar
ness project
konsent
noark
quadratum
MAKITA
CDS
viarom
rigips
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
concelex
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander