Agenda Constructiilor
Luni, 16 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AKTOR: Numire de nou Country Manager pentru consolidarea prezentei in Romania
AKTOR: Numire de nou Country Manager pentru consolidarea prezentei in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2019 10:30
Cu scopul de a-si consolida structura corporatista si imbunatati operatiunile in Romania, AKTOR, membra a Ellaktor Group, anunta numirea in functie a d-lui Carlo Germani care va servi drept noul country manager in Romania, inlocuindu-l pe dl. Petros Katsias.
Dl. Carlo Germani a detinut o perioada indelungata o functie executiva in AKTOR, iar in ultimii 4 ani i-a fost incredintat rolul de project manager in cadrul emblematicului si provocatorului proiect de constructie a Gold Line Metro, in Doha, Quatar, ce se afla acum aproape de data inaugurarii. Doha Metro Gold Line, cunoscuta si drept Linia Istorica, este conceputa pentru a sustine sistemul de transport subteran in Doha. Mai precis, linia de metrou incepe in apropierea aeroportului international Hamad, in est, si ajunge pana in Sport City, in vest. Gold Line Metro are un buget total ce depaseste 3 mld. de euro si cuprinde 10 statii cu lungimea estimata a tunelurilor de aproximativ 30 de km. Proiectul Gold Line Metro a fost acordat in 2014 companiei ”ALYSYJ”, un joint venture format din 5 organizatii de talie mondiala: ”AKTOR” (drept lider), ”Larsen and Tourbo” din India, ”Yapi Merkezi”, ”STFA” din Turcia si ”Al Jaber Engineering” din Quatar, iar dl. Germani a ocupat pana de curand pozitia de presedinte al comitetului executiv al acestui joint venture.
Inainte de a lucra pentru AKTOR in Quatar, Carlo Germani a lucrat timp de 13 ani in grupul german de constructii ”Hochtief”, ca project manager in lucrari de anvergura, precum constructia si proiectarea noului pod hobanat de sosea peste Forth Riven in Marea Britanie, constructia autostrazii ”Olympia Odos”, in Grecia, in timp ce a ocupat si pozitia de manager de unitate operationala al ”Hochtief Construction AG” in filiala grupului din Africa de Sud.
Facand referire la numirea d-lui Carlo Germani pe pozitia de country manager in Romania, dl. Alexandros Exarchou, CEO al AKTOR, a afirmat: ”Numirea d-lui Carlo Germani in functia de country manager in Romania este cel mai recent exemplu in incercarile noastre din ultimele 10 luni de a ne reorganiza si consolida prezenta corporatista in Romania. Carlo are mai mult de 30 de ani de experienta pe plan international, precum si nenumarate reusite dovedite in coordonarea si implementarea cu succes a proiectelor dificile de infrastructura. El reflecta in totalitate nivelul de reprezentare pe care ne dorim sa il aiba AKTOR si astept cu nerabdare sa lucram impreuna pentru a implementa o serie de proiecte de infrastructura in Romania, atat curente, cat si viitoare.”
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023